Szukaj
Przepiękny samochód. Aż miło popatrzeć, że ten kot mimo upływu lat wygląda tak świetnie. Jeszcze co do samego samochodu to według mnie emanuje on poprostu zmysłowością, ale dosyć już o tym klasyku. Co do zdjęć to kadrowo z tych pokazanych tutaj bardzo podobają mi się 1 i 3. Jeśli mam wybrać jedno to jest to 1. Otoczenie dla samochodu i światło które miałeś bardzo na plus. Oby więcej fotek takich perełek!
dzięki pes!
a inni? ja rozumiem, mi też szczęka opadła jak zobaczyłem to auto, ale po tylu dniach moglibyście coś napisać, choćby czy dobrze, czy źle![]()
2 dla mnie najlepsza - samochód pięknie się odcina od tła.
w 4 troszkę przeszkadzają mi delikatni skręcone koła i mam jakieś wrażenie że zdjęcie jest krzywo...
a tak to świetne zdjęcia - gratuluje.
A co tu pisac? Miazga fura, jedna z moich ulubionych, klasyka klasycznej klasyki![]()
Trzy rzeczy mi tylko na fotach nie pasuja - w 4 krzywa fura wzgledem budynkow (wiem, ze to wina jezdni wiec troche zonk bo trzeba by ulice przebudowac) troche drazni bo wyglada jakby sie miala przewrocic
![]()
W 5 przeszkadzaja mi okna lecace w lewoale pewno gdyby je wyprostowac to fura bedzie \
![]()
W 8 albo dalbym odrobine wiecej prawej bo takie ciecie troszke dziwne teraz (dziwne dla mnie).
Reszta git malina!
malachowskim, shaolin, dziękuję bardzo! Zdecydowanie następnym razem muszę oprzeć się swemu lenistwu (sic!) i wyprostować budynki/ulicę![]()
Dla mnie zdjęcia przesłaniają wszelkie niedoskonałości.
1 i 4 najbardziej mi podchodzą.
Brakuje mi osoby ubranej z epoki.
Dzięki hofman, faktycznie, pomysł z osobą z epoki jest jak najbardziej warty uwzględnienia.
Może ktoś jeszcze?![]()
Auto przepiękne, i wydawałoby się, że to powinno wystarczyć do świetnego efektu. Mi niestety podoba się w zasadzie tylko nr 1, pozostałe są takie, hmmm... zwyczajne![]()
N
Skontaktuj się z nami