Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Wątek: Instagram

Domyślnie

a ja uwazam, ze instagram jest super. tam sa w wiekszosci zdjecia, ktore gdyby nie instagram, nigdy nie znalazlyby sie w sieci. prosze o wskazanie miejsca w sieci, gdzie mozna sobie poogladac zycie na ulicach powiedzmy NY? najlepszy aparat to taki ktory sie ma przy sobie. kilka efektow robia z totalnej kupy jaka produkuje telefon calkiem fajne zdjecia. zamiast pompowac balon lepiej poswiecic ten czas na pogrzebanie w instagramie. mozna spotkac wiele fajnych zdjec, wcale nie koniecznie lakieru do paznokci czy kubka z kawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    Ludzie to mają fantazje. Ciekawe czy znajdzie się klient-łoś zdolny wyłożyć taka sumkę na to coś Bańka jak nic.
    Juz to sie stalo. Jesli odstapia od umowy, 200mln i tak musza zaplacic, ale to bylby koniec FB. Wiec to juz jest fakt. I jakos nie zanosi sie na krach w swiecie internetowych startupow, wrecz odwrotnie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    W taki razie po co w ogóle w życiu robić-zajmować się fajnymi rzeczami, skoro "ajfony", itp.
    Sam nie jestem zwolennikiem rozwiązań typu "telefon-szwajcarski scyzoryk", ale to jest postęp technologiczny, który ma, jak wszystko, swoje dobre i złe strony - mnie martwi, że kolejne pokolenia coraz bardziej uzależniają się od gadżetów tego typu i dlatego wyraziłem żal, że chyba coraz mniej ludzi zajmuje się wartościowymi rzeczami (oczywiście mogę nie mieć racji...)

Cytat Zamieszczone przez sorevell Zobacz posta
    Analogowi Ortodoksi są wśród nas
    Wiem, wiem, nawet bywa, że zaglądam, ale słowo "ortodoksi" wskazuje jednoznacznie, że to jest wyższy stan świadomości i umiejętności (ja to tak widzę i dlatego piszę o poszukiwaniu odpowiedniego zakładu (znam z autopsji)), więc fakt, że komuś z nowych pokoleń chciałoby się samemu w domu wywoływać, brzmi jak fantazja.

Przepraszam za kolejny, acz ostatni już OT.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qcheese Zobacz posta
    Wiem, wiem, nawet bywa, że zaglądam, ale słowo "ortodoksi" wskazuje jednoznacznie, że to jest wyższy stan świadomości i umiejętności (ja to tak widzę i dlatego piszę o poszukiwaniu odpowiedniego zakładu (znam z autopsji)), więc fakt, że komuś z nowych pokoleń chciałoby się samemu w domu wywoływać, brzmi jak fantazja.
    No popatrz. Sam jestem z tych, którzy zaczęli przygodę z fotografią od przyrządów wyposażonych w matrycę, a teraz się bawię już praktycznie wyłącznie analogowo
    Pozdrawiam,
    Marcin

Domyślnie

nie, żebym narzekał, ale instagram w porównaniu do myTubo (android) to słabizna moim zdaniem
    polecam sprawdzić.

zresztą, masa jest takiego oprogramowania, instagramowi akurat się udało i ot, cała rewolucja.
    eerf ylf llahs i, dog eb llahs i

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Juz to sie stalo. Jesli odstapia od umowy, 200mln i tak musza zaplacic, ale to bylby koniec FB. Wiec to juz jest fakt. I jakos nie zanosi sie na krach w swiecie internetowych startupow, wrecz odwrotnie.
    Na początku lat XXI w też się nie zanosiło... A jednak...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelp Zobacz posta
    Na początku lat XXI w też się nie zanosiło... A jednak...
    Póki taki FB i podobne wydają pieniądze zarobione na własnej działalności to nie ma się czym martwić.
    Bańkę na ogól nadyma kto inny i przy pomocy nie swoich pieniędzy.

Domyślnie

Czas pokaże czy Mark Zuckerberg ma zajebistą intuicje i wie kiedy przepłacić, czy może niekoniczne.

Ja uwielbiam oglądać zdjęcia na Instagram, bo (w większości) nie maja napinki, maja luz, czysta radość z robienia zdjęcia. Nawet prostego.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Póki taki FB i podobne wydają pieniądze zarobione na własnej działalności to nie ma się czym martwić.
    Bańkę na ogól nadyma kto inny i przy pomocy nie swoich pieniędzy.
    Bańkę dotcomów też napompowali tacy co swoje pieniądze chcieli dobrze zainwestować, a wszytko co związane z internetem wydawało im się idealne do tego celu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelp Zobacz posta
    Bańkę dotcomów też napompowali tacy co swoje pieniądze chcieli dobrze zainwestować, a wszytko co związane z internetem wydawało im się idealne do tego celu.
    Bańkę dotcomów napompowały przede wszystkim fundusze "venture capital", które bez opamiętania i lekkomyślnie oferowały kapitał, wszelkiej maści, mnożącym się jak króliki firmom internetowym, produkującym wirtualne nic.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów