Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Instagram

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qcheese Zobacz posta
    Jeśli dla 15-20-latków, to mam nadzieję, że jak najwięcej z nich chwyci bakcyla, ale mając w orężu ajfona z tymi cudami w środku po co się cofać...
    W taki razie po co w ogóle w życiu robić-zajmować się fajnymi rzeczami, skoro "ajfony", itp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    W taki razie po co w ogóle w życiu robić-zajmować się fajnymi rzeczami, skoro "ajfony", itp.
    Sam nie jestem zwolennikiem rozwiązań typu "telefon-szwajcarski scyzoryk", ale to jest postęp technologiczny, który ma, jak wszystko, swoje dobre i złe strony - mnie martwi, że kolejne pokolenia coraz bardziej uzależniają się od gadżetów tego typu i dlatego wyraziłem żal, że chyba coraz mniej ludzi zajmuje się wartościowymi rzeczami (oczywiście mogę nie mieć racji...)

Cytat Zamieszczone przez sorevell Zobacz posta
    Analogowi Ortodoksi są wśród nas
    Wiem, wiem, nawet bywa, że zaglądam, ale słowo "ortodoksi" wskazuje jednoznacznie, że to jest wyższy stan świadomości i umiejętności (ja to tak widzę i dlatego piszę o poszukiwaniu odpowiedniego zakładu (znam z autopsji)), więc fakt, że komuś z nowych pokoleń chciałoby się samemu w domu wywoływać, brzmi jak fantazja.

Przepraszam za kolejny, acz ostatni już OT.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qcheese Zobacz posta
    Wiem, wiem, nawet bywa, że zaglądam, ale słowo "ortodoksi" wskazuje jednoznacznie, że to jest wyższy stan świadomości i umiejętności (ja to tak widzę i dlatego piszę o poszukiwaniu odpowiedniego zakładu (znam z autopsji)), więc fakt, że komuś z nowych pokoleń chciałoby się samemu w domu wywoływać, brzmi jak fantazja.
    No popatrz. Sam jestem z tych, którzy zaczęli przygodę z fotografią od przyrządów wyposażonych w matrycę, a teraz się bawię już praktycznie wyłącznie analogowo
    Pozdrawiam,
    Marcin

Uprawnienia umieszczania postów