Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Suhard

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Duder, chlopie, a moze napisz co dokladnie podoba Ci sie na poszczegolnych zdjeciach. Bo na razie sam napisales o tym co CI nie podoba a to jakby malo sie zgrywa z Twoim przekonaniem ze owe zdjecia sa dobre.
    Muszę więc zacytować sam siebie:" Zdjęcia mają specyficzny nastrój, który np. ja bardzo lubię. Wyglądają trochę jak zrobione nocą, albo w bardzo ciemny, pochmurny dzień, czy przed zmrokiem." Napisałem? W drugim moim poście w tym wątku. Nie czytałeś? Nie zrozumiałeś? I po raz kolejny pytam, gdzie napisałem, że te zdjęcia są "dobre" ? Czy nikt już nie umie czytać ze zrozumieniem?
    A co do fotki numero 4 to zrobilem dokladnie to samo co Ty. Tylko ze ja sie dzieki tej operacji utwierdzilem w przekonaniu ze zdjecie jest po prostu slabe.
    To TWOJE zdanie, ja mam odmienne, mogę?
    Ja juz w sumie dawno stracilem wiare w forum jako miejsce oceny zdjec. A ten watek potwierdza jednie ze slusznie.
    To po kiego grzyba tu zaglądasz? Kabotyn jesteś. Trudno jest zaakceptować, że nie wszyscy widzą świat i oceniają tak jak Ty. To charakterystyczne dla ludzi z przerośniętym ego.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 09-05-2012 o 16:38
    A new shit has come to light...

Domyślnie

No tak, o gustach sie nie dyskutuje. Tylko ze jesli to Twój gust to nie go tak nie forsuj na sile.

I bez wycieczek personalnych bym poprosil
    Ostatnio edytowane przez Strus ; 09-05-2012 o 17:31

Domyślnie

Czy ja coś forsuję? Ja tylko bronię swojego prawa do oceny, no i sprzeciwiam się potępianiu w czambuł, bez żadnych konkretów. Nic więcej.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

A czy ja komus zabraniam oceniac? Po prostu czasem powatpiewam w trzezwosc owych ocen. Ale fakt ze o gustach nie myslalem.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów