Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Suhard

Domyślnie Suhard

Kilka zdjęc z rumuńskich gór Suhard

1.

2.

3.

4.

5.
    pozdrawiam Michał
    moje pstryki lotnicze:
    www.air.art.pl www.fotoaktywni.art.pl

Domyślnie

Dosyć ciekawy secik dla siebie wybieram nr 1, ale i reszta jest OK
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cóż jedynka już poszła więc ja wezmę 5 bo lubię takie mgły .

Domyślnie

... tak , jak dla mnie to 1 , 5 w tej kolejności
    krokusy takie prawie jak nasze , polskie ale chyba trochę brakło pomysłu na pokazanie - wg mnie oczywiście
    3 , 4 mają coś w sobie , ale jak dla mnie za ciemne

Domyślnie

piątka ode mnie za 5

Domyślnie

Poza "krokusowym" wszystkie niezłe. Na 4. koniecznie rozjaśnić dół i byłoby dużo lepiej, a nawet najlepiej, bo niebo jest mega.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Nei wierzę... Poważnie tą tragiczną ekspozycję nazywacie 'niezłe'? Przecież to są zdjęcia o podręcznikowo złym naświetleniu. Powinny być pokazywane jak nie robić zdjęć, a przynajmniej jeśli się już takie zrobiło, to jakich nie pokazywać.

Poważnei, nei rozumiem już tego forum. Jeszce jakiś nowicjusz przyjdzie i uwierzy, że to jest niezłe, a potem sam takie zrobi. Ubot jak tu wpadnie, to powie - i słusznie - że on robi lepsze zdjęcia. A przynajmniej ekspozycję ma lepszą, to na pewno.

Już nic nei kumam... Rozumiem, że krokusy wyszły i można powiedzieć, że niezłe, ale przecież cała reszta jest prosto do kosza w tej postaci...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Jak dla mnie 3 i 4 podobają się !!!

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Nei wierzę... Poważnie tą tragiczną ekspozycję nazywacie 'niezłe'? ..
    A dlaczego ma robić jak 90% innych użytkowników jest inaczej i jest FAJNIE !!!! i za to +++ od kolegów z forum
    A i błagam nie mieszaj w to Ubot-a
    Pozdrawiam

Domyślnie

Dla mnie numer 4 dość ciekawie się zapowiada, niestety dużo szczegółów zginęło w ciemnym dole.
    Moim zdaniem po wydłubaniu budynku z cienia i pokazaniu szczegółów na górkach a nie jednolitych kolorowych ciemnych plam - zdjęcie dużo zyska.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Poważnie tą tragiczną ekspozycję nazywacie 'niezłe'? Przecież to są zdjęcia o podręcznikowo złym naświetleniu.
    Masz całkowitą rację. Ekspozycja jest do bani. Ale co z tego? Zdjęcia mają specyficzny nastrój, który np. ja bardzo lubię. Wyglądają trochę jak zrobione nocą, albo w bardzo ciemny, pochmurny dzień, czy przed zmrokiem.
    Rozumiem, że krokusy wyszły i można powiedzieć, że niezłe, ale przecież cała reszta jest prosto do kosza w tej postaci...
    Dla Ciebie do kosza, dla kogoś innego nie. Co możesz tym zdjęciom zarzucić poza tym, że są dla Ciebie za ciemne? Nie twierdzę, że nie mają drobnych błędów, że nie należałoby je lekko podciągnąć,czego dałem wyraz w odniesieniu do zdj. 4. Ale dla mnie mają to coś i wtedy reszta jest mniej ważna.
    Co do krokusów wyraźnie napisałem, że to jedyne zdjęcie, które mi się nie podoba. Jest zwyczajnie słabe, nieciekawe, sztampowe. GO użyta MZ nieumiejętnie. Jak widzisz mamy zupełnie odwrotne prefeferencje, bo dla Ciebie krokusy "wyszły".
    P.S. Jest jeszcze kwestia terminologii, dla mnie "niezłe" to w skali 0-10 coś około 4-6.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 08-05-2012 o 12:18
    A new shit has come to light...

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów