Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Jeziorany

Domyślnie

Nikonozaur dobrze prawi, nie aparat i obiektyw robi zdjecia. Nawet nie wiesz ile bym dal by miec D90 ale po prostu mnie nie stac. Dlatego pstrykam tym co mam, powinienes docenic sprzet ktory posiadasz, bo podejrzewam ze nie wiesz jeszcze jak wykorzytac jego wszystkie mozliwosci a jest ich cala masa.

Nie zebym sie chwalil, ale zdjeci ponizej wykonalem D50 i tez kitem 18-70. Od razu powiem ze oczywiscie byl soft uzywany, bo inaczej marnie by to wygladalo. RAW to podstawa, jak wspomial kolega wyzej.
    Takze glowa do gory, aparat w lape i kombinowac, z czasem bedziesz rozumial coraz wiecej i zdjecia tez beda lepsze.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igorrro Zobacz posta
    lepsze szklo niz kitowe i heja
    Tym kitem naprawdę można zrobić cuda
    Zacznij może od podstaw. Zarówno focenia, jak i obróbki. Kosztuję trochę czasu i wysiłku. Nowe szkiełko niczego nie załatwi za Ciebie.

Domyślnie

To są Mazurskie Jeziorany spod Olsztyna?

Co do D90 - Ja tyż nim walczę od 2-3 lat i nie narzekam, ni hu hu. A 18-105 VR robiłem foty publikowane na 1x.com, który to serwis wielu uważa za obecnie najlepszy w sieci( ja nie, ale to insza inszość), plus chwytałem nim kilka wyróżnień. Ten sprzęt to baja, a nie widzę aż takich skoków technicznych w nowszych modelach, żeby wymieniać co chwilę na nowości. Chyba, że ktoś ma nadmiar wiadomo czego...

Bier się chłopie do roboty... I zabawy ma się rozumieć. Powodzonka!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Tak po starej znajomości - możesz dać linka do swoich prac na 1x.com? Ta szukara na ich serwisie nei znalazła Twojego nicka...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Kitowcem mozna robic bardzo przyzwoite pod wzgledem ostrosci powiekszenia 1x2m bez problemu ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Tak po starej znajomości - możesz dać linka do swoich prac na 1x.com? Ta szukara na ich serwisie nei znalazła Twojego nicka...
    Trzeba tam szukać po imieniu i nazwisku.

PS. Ja ci dam starą znajomość !!!

Ale ok - PW poszło.

Pozdrówki
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów