Szukaj
Tak, wybitnie rzuca się w oczy pełen profesjonalizm.
this baby's got a temper
Sorry, miałem dopisać i zapomniałem.
Wiesz co się rzuca w oczy przy pobieżnym przejrzeniu zdjęć?
Na 5 nie pasuje uczesanie do pozostałych zdjęć. Czemu nie rozpuszczone włosy?
Ładny bokeh na 1. Drzewo troszkę przyciąć, wkrada się niepotrzebne światło.
Co do 3 to takie cięcie ciut nad głową troszkę nie pasuje. Daj troszkę powietrza.
Masz chyba z obróbką ten sam problem co ja. Człowiek troszkę przesadzi i zatraca się linia nosa z policzkiem.
Może to nie wada, ale ja dziwnie jestem na to uczulony.
Ogólnie to ładnie ustawiasz modelkę, takie delikatne oświetlenie na twarzy i ramionach.
Pozdrawiam ja. Maruda.
Ps. to co napisałem nie dotyczy 5. tam króluje klinkier. Takie zboczenie zawodowe.
5 naj
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
Na tapecie 5.
Kadr: przytnij lewą stronę by wyrzucić ten ceglany słupek( tak z 2cm).
Jako osobne zdjęcie to samograj.
Bardzo ładnie schodzą się linie perspektywy, choć biegną w przeciwnych kierunkach.
Pani K. celowo burzy całą harmonię ukośnych linii.
Tylko po co ten nieszczęsny słup oświetleniowy.
On jest niepotrzebny i zaczyna konkurować z Panią K.
Miałbym tyle w temacie.
Bardzo podoba mi się cały set. Czym było błyskane jeśli można widzieć?
D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.
http://www.warszawa-fotograf.pl/
Błyskane? Burzą, która nas zaskoczyła w polu i zmoczyła doszczętnie
Stąd związane na ostatnim włosy, bo ciekawej architektury nie mogłam sobie odpuścić, a modelka nie chciała pozować w mokrych strąkach, słusznie zresztą.
Do plenerowego strobingu zabieram się jak do jeża, wciąż znajdując wymówki, żeby go nie spróbować. Blenduję jeno![]()
this baby's got a temper
A myślałem, że te błyski w oku na dwójce to jakieś światełko, a to blenda tak mocno odbiła sięW każdym razie pozazdroszczę świetnych kadrów.
D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.
http://www.warszawa-fotograf.pl/
Skontaktuj się z nami