Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Koncert Blue Cafe

W sumie bardziej jako portret sceniczny, ale w kategorii portretowej raczej takie zdj nie lądują, w razie czego proszę o przeniesienie.
    Okoliczności łagodzące:
    - drugi raz w życiu byłem pod sceną
    - ochroniarze dali mediom tylko 3 minuty (jeden, pierwszy utwór) na zarejestrowanie materiału.

1.
    2.
    3.
    4.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    - ochroniarze dali mediom tylko 3 minuty (jeden, pierwszy utwór) na zarejestrowanie materiału.
    (nie)normalne w przypadku "GWIAZD"

A zdjęcia hmm... Racja taki portret. Chociaż światło w miare fajnie wyszło i kadry też niezłe
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Kadry tak ale dla mnie świetna kolorystyka. Może coś opowiedzieć o aspektach technicznych głównie mam na mysli kolorystyke i jakośc obrazka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Kadry tak ale dla mnie świetna kolorystyka. Może coś opowiedzieć o aspektach technicznych głównie mam na mysli kolorystyke i jakośc obrazka.
    Kolorystyka raczej zastana, nic tu raczej nie grzebałem, jakość? nie za bardzo wiem o co Ci chodzi, użyte D300s i stara 85/1.8

Domyślnie

wyjątkowo sporo światła jak na pierwsze 3 minuty
    jak to Hubert Adamczyk napisal - "GWIAZDY" tak mają niestety ... czasami sie zastanawiam czy to wynika z dowartościowywania siebie czy az tak ludzie robiący zdjęcia im przeszkadzają (pomijam oczywiscie pstrykanie lampa po ślepiach) ?

dla mnie kompozycyjnie najlepsza trójka.
    Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem .....
    foto.krupek.info https://500px.com/krupek moje foto pstryki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krupek Zobacz posta
    jak to Hubert Adamczyk napisal - "GWIAZDY" tak mają niestety ... czasami sie zastanawiam czy to wynika z dowartościowywania siebie czy az tak ludzie robiący zdjęcia im przeszkadzają (pomijam oczywiscie pstrykanie lampa po ślepiach) ?
    Element PR.
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krupek Zobacz posta
    wyjątkowo sporo światła jak na pierwsze 3 minuty

dla mnie kompozycyjnie najlepsza trójka.
    Ciężko ugadnąć. Akurat warunki były takie, że chyba tylko total amator na automacie waliłby z lampą. Co ciekawe, jeszcze przed wejściem zespołu na scenę konferansjer powiedział, że media mają 3 UTWORY. Przed samym wyjściem zespołu podszedł do nas ochroniarz i 3 utwory zmienił na 3 minuty.. A pilnowali na prawdę skrzętnie, nawet jakieś próby pstryknięć "z partyzanta" wyłapywali.

Domyślnie

tu nie chodzi tylko o PR.
    niestety nasi artyści rzadko kiedy mają na tyle kondycji i umiejętności, by się nie spocić po 2-3 kawałkach,
    a tu taki coroner: pstryk, pstryk w drugiej godzinie koncertu spoconej, ze spływającym mejkapem i poklejonymi włosami gwiazdce porobi zdjęcia i potem wstyd na trzy powiaty
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Uprawnienia umieszczania postów