Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Chcialem sie pochwalic brudnym garnkiem

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Na to wygląda.

No to dowiedziałeś się, że zdjęcie jest nijakie - bo jest, zacząłeś się idiotycznie bronić, a jak zrozumiałeś w czym tkwi błąd (bo myślę, że jednak zrozumiałeś) - to próbujesz się wykręcić lichym żarcikiem.

Marny dorobek, ale w sumie co mnie to obchodzi jaki kto sobie buduje autorytet.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Tylko wiesz, co to za ocenianie zdjec przez ludzi, ktorzy sami wala kiche, ale innym doradzaja nie mowie tu oczywiscie o Tobie.
    Co do tego zdjecia to wiem jakie ono jest dlatego napisalem, ze to "pstryk". Robilem juz fotki jedzenia, zerknij na mojego bloga, a znajdziesz conajmniej 2 zupki, bez brudnych naczyn i z dekoracja

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Widzisz, takie ocenianie, jakie zdjęcia. Jakbyś wystawił dobre albo świetne, dostałbyś oceny poważne. A jak wystawiasz takie - to czegoś się dowiedział? Najogólniej: e, kicha, brudne gary i ogólna lipa...

I powiem - całkiem słusznie!

Możesz się na to zżymać, ale tak już jest. Taki Cie piszą, jak Cię widzą, albo jak Kuba bogu, tak bóg Kubie. Bloga do tego nei mieszaj, bo nie bloga tu pokazałeś, tylko jedno zdjęcie. Zamiast szukać teraz wymówek i narzekać na oceny - następnym razem po prostu się postaraj.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

oprocz brudnego garnka (ktorego zreszta wtczyszczenie zajeloby minute) to mam jeszcze dwie uwagi
    na pierwszym zdjeciu trzeba bylo skadrowac garnek na samej plycie, ewentualnie z kawalkiem pokrywki
    ale bez blatu i podlogi (rozwala to kompozycje)
    na obydwu zdjeciach, bardzo brzydki cien na potrawie i sciance, przydalo by sietam odrobine blysku

Domyślnie

Nie mam nic szerszego jak 35, zeby objac garnek bez podlogi i blatu, wyzej juz nie moglem podniejsc aparatu bo jest okap.
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Nie mam nic szerszego jak 35, zeby objac garnek bez podlogi i blatu, wyzej juz nie moglem podniejsc aparatu bo jest okap.
    trzeba bylo przesunac go troche, a pozniej przekadrowac

Domyślnie

Skoro nie chce się autorowi czyścić garnków, żeby jego zdjecia były lepsze i tym samym ciekawsze dla odbiorcy, to pytanie po co w ogóle je tutaj wstawia.
    Skoro miała to być tylko ilustracja przepisu na bloga, to po co zaśmiecać strony tego forum.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów