na oglądaniu A/O^1 bez rękawiczek
Szukaj
na oglądaniu A/O^1 bez rękawiczek
Podoba mi się pomysł i wykonanie![]()
D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.
http://www.warszawa-fotograf.pl/
Może to głupio zabrzmi, ale... jak te drzwi się otwierają? Zasuwka jest na zewnątrz, czy robiłeś z wnętrza kabiny, a modelka siedziała na zewnątrz? Generalnie podoba mi się koncepcja i wykonanie, poza światłem i właśnie dylematami dotyczącymi całej otoczki. Dlaczego poza światłem? Ponieważ nie przypomina mi naturalnego dla takich przybytków.
Skoro się podoba, to może nie ma to większego znaczenia![]()
Jako ciekawostkę dodam, że mieszkanie było urządzane przez dość popłyniętego projektanta i właśnie tak dziwacznie wyglądaSkośne ściany, drzwi otwierają się na zewnątrz, a Agnieszka siedzi tam gdzie powinno się siedzieć, przeglądając A/O^1
W łazience są 2 schematy oświetlenia, przy czym jeden z nich jest bardzo punktowy (i przez to niepraktyczny) i poza kierunkiem nie jest aż tak bardzo oderwane od tego, co na zdjęciu. Fakt, nikogo z Was nie miałem okazji gościć, ale uwierzcie, że w ramach konstrukcji tego mieszkania wszystko wydaje się OK
Może powinienem to wstawić do architektury?![]()
Album AO tak działa![]()
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
ja bym chetnie zobaczyl wiecej mieszkania w dziale "architektura"![]()
Nie jestem aż takim życiowym ekshibicjonistą oraz nie uprawiam tego rodzaju fotografii![]()
Piękny portret. Ekstrmentacjone.
Fetyszyzm? Tak.
Brakuje takiej kategoryji na forum.
Skontaktuj się z nami