Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Przyłapana

Domyślnie Przyłapana

na oglądaniu A/O^1 bez rękawiczek

Domyślnie

Podoba mi się pomysł i wykonanie
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

Może to głupio zabrzmi, ale... jak te drzwi się otwierają? Zasuwka jest na zewnątrz, czy robiłeś z wnętrza kabiny, a modelka siedziała na zewnątrz? Generalnie podoba mi się koncepcja i wykonanie, poza światłem i właśnie dylematami dotyczącymi całej otoczki. Dlaczego poza światłem? Ponieważ nie przypomina mi naturalnego dla takich przybytków.

Domyślnie

Skoro się podoba, to może nie ma to większego znaczenia
    Jako ciekawostkę dodam, że mieszkanie było urządzane przez dość popłyniętego projektanta i właśnie tak dziwacznie wygląda Skośne ściany, drzwi otwierają się na zewnątrz, a Agnieszka siedzi tam gdzie powinno się siedzieć, przeglądając A/O^1 W łazience są 2 schematy oświetlenia, przy czym jeden z nich jest bardzo punktowy (i przez to niepraktyczny) i poza kierunkiem nie jest aż tak bardzo oderwane od tego, co na zdjęciu. Fakt, nikogo z Was nie miałem okazji gościć, ale uwierzcie, że w ramach konstrukcji tego mieszkania wszystko wydaje się OK

Może powinienem to wstawić do architektury?

Domyślnie

Album AO tak działa
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

ja bym chetnie zobaczyl wiecej mieszkania w dziale "architektura"

Domyślnie

Nie jestem aż takim życiowym ekshibicjonistą oraz nie uprawiam tego rodzaju fotografii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Nie jestem aż takim życiowym ekshibicjonistą oraz nie uprawiam tego rodzaju fotografii
    Zawsze to jakieś wyzwanie lub odskocznia od uprawianego rodzaju fotografii. Daj się namówić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Nie jestem aż takim życiowym ekshibicjonistą

Domyślnie

Piękny portret. Ekstrmentacjone.
    Fetyszyzm? Tak.
    Brakuje takiej kategoryji na forum.

Uprawnienia umieszczania postów