Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie

Urocze.

Podoba mi się też świeżość pomysłu na dwóch ostatnich. Powinieneś robić takich więcej, szybciej dopiszesz więcej do szacunu.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

taaa...te ostatnie i te nieudane próby panoramowania...rewelacja!najpierw się uczyć, a potem się chwalić...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Ależ ja się nie chwalę, do tego jeszcze bardzo daleko.
    Cenię krytykę, ale pod warunkiem, że idzie za nią coś jeszcze. Czemu panoramowanie jest nieudane ? Co byś zmienił ? Oprócz panoramowania, co sądzicie o pozostałych zdjęciach ? 2pompony, co powiesz o pozostałych ?
    Pienia, czy mogę gdzieś obejrzeć Twoje fotografie ?
    Ostatnio edytowane przez Baart1980 ; 03-05-2012 o 19:20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Baart1980 Zobacz posta
    2pompony, co powiesz o pozostałych ?
    W zasadzie mogę powiedzieć o wszystkich to samo: mierne. Liche takie. Jako jedyne, które ujdzie, to to z żółtym samochodem na którym widać rejestrację (nei numerujesz zdjęć, więc ciężko powiedzieć). Panoramowanie nei wychodzi, widzę chyba jedno jakoś ledwo poprawne. DObrze, że szukasz kadru, ale źle, że nei znajdujesz (poza tym samochodem z rejestracją).

Co do dwóch ostatnich, to oczywiście powiedziałem to ironicznie, bo takie traktowanie zdjęć (selektywne maskowanie kolorów) ja osobiście uważam za straszny obciach. Te dwa ostatnie są fatalne.

Słowem jak na tyle zdjęć średnią masz nei najwyższą - dla mnie jedno dobre i jedno, dwa poprawne. Z drugiej strony każdy się kiedyś uczył, więc nei ma się co dziwić.

Dziwić to się można tylko temu, że teraz ludzie coraz mniej obserwują, a coraz więcej wystawiają, i mówią, ze inaczej się nie nauczą. Błąd! Nauczyć się mozna bardzo dużo obserwując zdjęćia innych i ćwicząc. Wystawianie i czekanie na to, że kto inny powie co robić - to wbrew pozorom marna szansa na nauczenie się czegoś, poważnie.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

hmmm. z perspektywy czasu tak patrzę na dwa ostatnie i faktycznie siara ...

Uprawnienia umieszczania postów