Close

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 73

Domyślnie

Widzisz Aras w co się wpakowałeś! Trzeba było hodować sobie tłusty, wiszący bęben wylewający się znad paska, otłuszczone i niewydolne serce, wątłe płucka , mizerne samopoczucie i setki problemów związanych z brakiem aktywności fizycznej, dzięki którym już dawno mógłbyś gryźć trawę. A tak na stare lata przyszło Ci się borykać z zagrażającymi życiu kolanami...
    Wszystko jest dla ludzi moi drodzy - a w nadmiarze to i seks zaszkodzi
    Bzdurny wątek pod którym rozwinęła się jeszcze bardziej idiotyczna polemika ...
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

idiotyczna polemika... hm to czemu w niej uczestniczysz ? :>
    nie że komuś zabraniam, ale znowu, krytyka innych itp a samemu bierze udział w tej "idiotycznej polemice" w bzdurnym wątku tylko po to by obrazić i skrytykować

pozdro
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Forum publiczne ma to do siebie, że pisząc pewne rzeczy musisz liczyć się z kontrargumentami. To raz.
    Dwa - nie zauważyłem, żebym kogokolwiek obraził.
    Trzy - jeśli krytykę czyiś słów, wytykanie błędów uważasz za niegrzeczne i obraźliwe to oznacza, że tego typu działalność publiczna nie jest dla Ciebie.

A co do Najmana - to abstrahując od jego umiejętności sportowych - w pełni się z nim zgadzam. Zachowanie stada baranów na widowni, chóralnie drących gęby po zakończonym pojedynku - "wypie...aj" - ze ślepiami przekrwionymi od agresji i nienawiści do polskiego zawodnika , było delikatnie ujmując ŻENUJĄCE I PROSTACKIE. Od początku do końca show było nastawione na jego krytykę i skrajne pośmiewisko a szara, tępa masa jak owieczki za barankiem z dzwoneczkiem popędziłą ślepo, nawet pewnie nie wiedząc do końca o co chodzi...

pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    A co do Najmana - to abstrahując od jego umiejętności sportowych - w pełni się z nim zgadzam. Zachowanie stada baranów na widowni, chóralnie drących gęby po zakończonym pojedynku - "wypie...aj" - ze ślepiami przekrwionymi od agresji i nienawiści do polskiego zawodnika , było delikatnie ujmując ŻENUJĄCE I PROSTACKIE. Od początku do końca show było nastawione na jego krytykę i skrajne pośmiewisko a szara, tępa masa jak owieczki za barankiem z dzwoneczkiem popędziłą ślepo, nawet pewnie nie wiedząc do końca o co chodzi...
    Z niskim poziomem zachowania widowni nie ma co polemizować. Natomiast sam Najman nie mógł się chyba spodziewać innej reakcji, szczególnie w świetle jego wypowiedzi przed walką oraz tym co pokazał na ringu. Zresztą od swojej pierwszej walki w MMA spadła na niego fala, nazwijmy to "krytyki", i to zarówno ze strony internautów, jak i środowiska bokserskiego z którym tak mocno się utożsamia. Później nie zrobił nic co by korzystnie wpłynęło na jego odbiór przez kibiców, a wręcz przeciwnie, tylko sobie narobił wrogów.

Domyślnie

Forum publiczne ma to do siebie, że pisząc pewne rzeczy musisz liczyć się z kontrargumentami. To raz.
    Dwa - nie zauważyłem, żebym kogokolwiek obraził.
    Trzy - jeśli krytykę czyiś słów, wytykanie błędów uważasz za niegrzeczne i obraźliwe to oznacza, że tego typu działalność publiczna nie jest dla Ciebie.

pozdro
    Tylko, że Ty nie podałeś żadnych argumentów, a wyłącznie nazwałeś polemikę w tym temacie idiotyczną.

Wracając do Najmana - bez żadnego nastawiania by go wygwizdali, bo to burak, który nie ma szacunku do swoich przeciwników, mówi kim on to nie jest, dostaje po gębie, a potem wyzywa osoby, z którymi przegrał od tchórzy. Litości.

Domyślnie

A to, że sport i aktywność fizyczna to 99% zalet, trzeba jeszcze argumentować? No błagam Cię...
    Równie dobrze mógłbym opisać przypadek, gdy pacjent zszedł po szoku anafilaktycznym bo zjadł za dużo pewnych warzywek - zatem nie jedzmy warzyw bo dziś niezdrowe, psikane, pędzone i można od nich umrzeć Równie idiotyczne, nieprawda A to, że w sporcie zawodowym dożyliśmy czasów, kiedy ze sportem ma to niewiele wspólnego, gdyż liczy się przekraczanie wszelkich granic bez oglądania się na koszty i ryzyko to już inna kwestia - jak wspomniałem wcześniej - i był to chyba argument - nawet nadmiar seksu może zabić. Zawodnicy w sporcie umierali, umierają i umierać będą. I to nie tylko zawodowym.
    Nie szukajmy problemów tam, gdzie ich nie ma...

Domyślnie

Idiotyczne jest porównywanie sportu, który w większości przypadków w końcu prowadzi do kontuzji, z szokiem po zjedzeniu warzyw, który występuje chyba u jednej osoby na milion.

Domyślnie

Uprawianie sportu w większości przypadków w końcu prowadzi do kontuzji ..?? No weź Ty mnie nie rozśmieszaj bo zajadów dostanę
    Ogólnie to prowadzenie jakiejkolwiek aktywności w końcu doprowadzi kiedyś do jakiejś kontuzji zatem połóż się i leż w spokoju czekając na śmierć. Boże broń wychodzić z domu , prędzej czy później pewnie się gdzieś potkniesz, złamiesz nogę, skręcisz kostkę lub będziesz miał wypadek samochodowy (oczywiście to żarty, nikomu nie życzę niczego złego). A tu już statystyki są bardziej nieubłagane niż absurdalne warzywka i jeden na milion , prawda?

Domyślnie

Mam 25 lat. Wielu moich kolegów, którzy uprawiali sport, dzisiaj ma rozwalone kolana (głównie piłkarze, ale i trójboista), kilku ma problemy z kręgosłupem. Kilka osób, które uprawiały sport rekreacyjnie (ale regularnie) też ma problemy. Karateka miał jakiś problem z... piętą.
    Jeśli nie widzisz różnicy pomiędzy zrobieniem z siebie kaleki w wieku 15-25 lat, a kontuzjami ze starości (albo rzeczami zupełnie od nas niezależnymi - jak wypadek), to życzę powodzenia.
    Ostatnio edytowane przez Umbra ; 04-05-2012 o 20:43

Domyślnie

Bardzo wielu moich znajomych ma podobne kontuzje, dolegliwości, schorzenia a w życiu sportu nie zaznali. Co zaś do sportowców - większość urazów i kontuzji to efekty niewłaściwie prowadzonego treningu, braku rozgrzewki, przeciążenie, niedoleczone mikrourazy itd itp. Szufladkowanie tego wszystkiego pod szumnymi stwierdzeniami, jakoby sport prowadził do kalectwa to jakieś chore nieporozumienie.
    Ale wiesz co przyjacielu, może zamiast kontynuować tę jałową przepychankę zacytuję sam siebie z podobnej dyskusji , jaką prowadziliśmy w wątku o podobnym charakterze sprzed wielu miesięcy. Coś mi się dziwnie skojarzyło Twoje czepialstwo i dziwaczna argumentacja , sprawdziłem i jednak pamięć mnie nie myliła...

Stary, mam wrażenie, iż od początku wątku postawiłeś sobie za cel zdeprecjonować każdą moją wypowiedź. Szkoda tylko, że słowa te padają z ust człowieka, który sam opisuje siebie jako sportowca, który w wielu 15 lat poćwiczył przez 2 lata niszcząc sobie zdrowie. Do tego nie masz zielonego pojęcia o suplementacji w sporcie a wypowiadasz się z takim przekonaniem słuszności swojej teorii, że dziw bierze... ale w porządku, każdy może mieć swoje zdanie.
    (p.s. ćwiczę zawodowo od 3 klasy szkoły podstawowej. Od czasu rozpoczęcia studiów już oficjalnie nie zawodowo, choć równie ciężko i intensywnie jak na zawodowstwie. Obecnie mam 36 lat. Nie licząc sporej wady wzroku raczej okaz zdrowia. A sorry, mam uczulenie na koty - ale to pewnie też przez sport Ale dzięki za życzenia)
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 04-05-2012 o 20:59

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów