Close

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 73

Domyślnie

W takim razie musiałem oglądać film o sporcie w wersji demo.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Z takimi sportami jest jak z małżeństwem. Przed wydaje się będzie fajnie, na początku nawet jest fajnie. I tak przez jakiś czas. Potem okazuje się że żona nas zdradza z listonoszem roznoszącym renty i emerytury

Domyślnie

Ze sportem jak z alkoholem. W umiarkowanych dawkach nawet poprawia zdrowie

Domyślnie

Ale czym jest sport zawodowy obecnie wystarczy spojrzeć na zawody 10/20/30/40 lat temu i porównać szybkość i wytrzymałość zawodników. Technika owszem bardziej rozwinięta i chemia dominuje a biologia się cały czas dostosowywuje. To wymaga poświęcenia. Nie ma innej drogi.
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Ze sportem jak z alkoholem. W umiarkowanych dawkach nawet poprawia zdrowie
    Jak to mówią : alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w ogromnych ilościach .
    Odyniec! Atakuje ! Uciekajmy do domu !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    chemia dominuje a biologia się cały czas dostosowywuje. To wymaga poświęcenia.
    Właśnie! Dlatego nie potrzeba się dziwić. Dwadzieścia lat i do piachu, nie ma na co czekać bo następne pokolenie też chce użyć życia. I jakoś ten interes się będzie kręcił.

Jakie szczęście, że nie zostałem sportowcem za młodu.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 03-05-2012 o 10:57 Powód: pis. (nei, nei) - bombel, pisz wolniej. ;)
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

a ja np. chciałbym być np. znanym piłkarzem...

kiedyś dawno temu ... tylko bez śmiechu ludzie :P w podstawówce strzeliłem na hali gola z przewrotki. Był to mecz reprezentacji szkół, wiecie, szkoła na szkołę z jednej miejscowości, takie derby a ja strzeliłem przed całą swoją szkoła gola z przewrotki na hali (bramki jak do gry w ręczną), to było szaleństwo ! hala sportowa mało nie pękła z radości ! a potem byłem bohaterem szkoły hehe

przynajmniej raz doświadczyłem tego co MESSI doświadcza co 3 dni... wspaniałe uczucie mimo że się było dzieciakiem
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

To trzeba było zostać muzykiem. Mniej kancerogenne i jak się wykonuje odpowiedni rodzaj, to premia w postaci przyjemnych grouppies zapewniona.
    pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Ale czym jest sport zawodowy obecnie wystarczy spojrzeć na zawody 10/20/30/40 lat temu i porównać szybkość i wytrzymałość zawodników. Technika owszem bardziej rozwinięta i chemia dominuje a biologia się cały czas dostosowywuje. To wymaga poświęcenia. Nie ma innej drogi.
    Koksy są w sporcie od lat 60. Wyniki wcale się aż tak bardzo nie poprawiły (zdaje się, że rekord Polski w biegu na 100 m to około 10 s, a ustanowiono go już jakiś czas temu).
    Problem w tym, że sport, nawet uprawiany czysto amatorsko, wyniszcza organizm i o tym się nie mówi. Wydaje się mnóstwo kasy na promowanie sportu wśród młodzieży, mówi się jaki to on nie jest zdrowy, kiedy prawda jest zgoła inna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Koksy są w sporcie od lat 60. Wyniki wcale się aż tak bardzo nie poprawiły
    Nie śledzę aż tak wyników ale nie wydaje mi się żeby jakiś rekord świata z tamtych czasów się gdzieś zachował lub jaki procent rekordów pozostał jeszcze do pobicia choćby względem lat 80. Weź pod uwagę intensywność danej dyscypliny w życiu danego sportowca. Pamiętam jak skoki narciarskie jeszcze niedawno były dodatkiem zimowej aktywności dla skoczków pracujących zawodowo gdzie indziej.
    red light, dark room...

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów