Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: 2011.10.31

Domyślnie 2011.10.31

Witam.

Przeglądając ostatnio "szufladkę", znalazłem sporo zdjęć o których zapomniałem. Np. te... z pewnego jesiennego poranka, kiedy postanowiłem zmierzyć się z trudnym wyzwaniem, sfotografować las. Czy się udało, oceńcie sami

1.

2.

Pozdrawiam serdecznie.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Jedyneczka - światełko !
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Też jestem za jedynką, bo ma taką leśna atmosferę z późnego popd. A do tego mniej zagracone niż 2.

Domyślnie

Jedynka jest bardzo dobra.
    Jak dla mnie to możesz jedynie minimalnie rozjaśnić cienie na pierwszoplanowym drzewie, ale tak delikatnie by tylko zarysować strukturę kory.

Domyślnie

Jedynka świetna.

Domyślnie

Oba świetne, oczywiście jedynka wygrywa
    bieluś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markB Zobacz posta
    (...) A do tego mniej zagracone niż 2.
    Zdecydowana większość zdjęć lasu / z lasu jakie znam, ma zbudowaną kompozycję z drogą. Nie chciałem takich ujęć, chciałem spróbować pokazać las dziewiczy, zabałaganiony właśnie, z nadzieją że nad tym bałaganem zapanuję trochę

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    Jedynka jest bardzo dobra.
    Jak dla mnie to możesz jedynie minimalnie rozjaśnić cienie na pierwszoplanowym drzewie, ale tak delikatnie by tylko zarysować strukturę kory.
    U mnie widać strukturę kory wyraźnie. Nie roztrząsam kwestii czy mój monitor wyświetla poprawnie, czy Twój. W wolnej chwili spróbuję korekty według Twojej sugestii.

Dziękuję pięknie wszystkim za zostawione słówko. Miłego dłuuuuuugiego weekendu

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Uprawnienia umieszczania postów