Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie d80 - problem z lustrem

hej mam pewien problem z d80. niedawno naprawiałem słynny problem z err(wymiana tego kółka) dzisiaj po 2 tyg przerwie włączam aparat, robię zdjęcie i.... err.... wygląda to tak że lustro podnosi się i zostaje już w tej pozycji, nie opuszcza się do końca, czasmami popuszcza ale tylko na chwilę... co to może byc? i czy mogę dostać za to zwrot poprzedniej naprawy(6m gwarancji na usługę) powiem szczerze że mam tego dosyć

Domyślnie

a z ciekawosci zapytam jaki przebieg ma aparat?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Problem występuje cały czas? Ja w moim D80 mam taki problem raz na miesiąc, dwa, u mnie wynika to pewnie już z przebiegu ( ponad 50 tys ), choć pewnie jeszcze trochę pociągnie.

Domyślnie

20360 ostatnie zdjęcie, a nie wie czy caly czas... może to wina baterii?

Domyślnie

może to wina baterii?
    A masz orginalna? Ja kiedys mialam blad "FOR" byla to wina karty.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

mam 2 1 oryginalna 2 zamiennik, problem jest na oby dwu

Domyślnie

wiesz co naprawde wspolczuje 20 tys. klapniec i taki zonk, masakra, a tu http://forum.nikoniarze.pl/showpost....8&postcount=15 ktos pisze ze ta naprawa nie jest dozywotnia bo problem bedzie sie powtarzac co jakis czas, moze wez poczytaj tamten watek z ktorego dowiesz sie jakis konkretnych rzeczy.
    Na twoim miejscu bym reklamowala naprawe, skoro masz na nia gwarancje, bo skoro sprzet nie dziala tak jak powinien, to jest to wina serwisu.

Uprawnienia umieszczania postów