Szukaj
A tutaj jest 30 stopni i błękit !
Ładne fotki.
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Bardzo podoba mi sie kadrowanie na zdjeciu nr 1. Swietnie i nowatorsko, chociaz wiem, ze ciezko tam cos innego jest wymyslic.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Dzięki! =] Ciężko, nie-ciężko, czasem można zobaczyć "zwykłe coś" podane w taki sposób, że kopara opada, ale do tego trzeba dużo ćwiczyć nad własnym warsztatem, no i mieć troszkę szczęścia z zastanymi warunkami.
Postanowiłem wrzucić pod stary wątek więcej fotek z Portland.
Zapraszam.
nr3 na różowo =)
nr4 analogowo z Lubitela, niechcący nie przewinąłem klatki i taki oto efekt... Proszę nie doszukiwać się artyzmu, bo takowego nie ma =))) i nie był zamierzony, bardziej przypadek sprawił, że wygląda to [dla mnie] ciekawiej niż zwykłe foto.
Pozdrawiam! =]
Jedynka kadrowo znacznie lepsze. Fajne zdjęcie. Natomiast wypadek przy pracy na ostatnim jest doskonały!![]()
Ciekawie, tak spokojnie i dostojnie. W/g mnie trochę światła przydałoby się na pierwszych planach.
LED ZEPPELIN
Bardzo solidnie zrobione, w tej ciszy ma swój urok. Bardzo podoba mi się 3., mimo różu, a może z jego powodu?Pięknie wyszła woda.
A new shit has come to light...
Pierwsze dwie odsłony bardzo fajne. Czysto i sterylnie podane.
Jakbym miał wybierać, to numer dwa mz najlepiej poukładany.
A ja bede za wersja z rozem. Jakos zywszy kolorek mi tu wiele wnosi.
A pierwsze plany tez spoko.
No I eksperymentalno-przypadkowa ostatnia fota, ciekawa.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami