Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie wystawa bonsai Wroclaw 2012

Witajcie.
    Zainspirowany drzewkami Bonsai pojechalem dzis do Wroclawia na wystawe.
    Ponizej kilka drzewek.
    Nie wystawiam zdjec oczekujac pochwal bo sa to amatorskie fotki, lecz po to by sie podzielic z milosnikami Bonsai.
    Jak sie podobaja to mam jeszcze kilka
    1.

2.

3.

4.

Milego ogladania
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-04-2012 o 21:19
    posiadam kolekcję CL-L2, LC-77, 2xLF-1,LC-58,HB-47... i pasek z żółtym napisem

Domyślnie

Zamiast walić lampą można było podnieść iso, a nie na 200 robić...
    Przez te cienie na ścianie zdjęcia są tragiczne, moim zdaniem pokazywanie ich na forum jest bez sensu, bo ani tutaj pomysłu, ani kadru (no może poza nr.3)
    Fotki nadają się bardziej na forum fanów drzewek bonsai...

Domyślnie

Dokładnie jak poprzednik. Niestety wzrok przyciągają te cienie.. 3 ze wszystkich najlepsza. Z kadrów warto też wyeliminować "przeskadzajki". Temat do poprawienia

Domyślnie

spoko, nie ma cudow, pierwsze kroki sa trudne. wystawilem jak napisalem powyzej bardziej dla milosnikow bonsai. przy okazji dowiem sie o swoich bledach

Domyślnie

Jeżeli masz możliwość, pójdź tam jeszcze raz i spróbuj porobić zdjęcia bez lampy.
    Warto też odsunąć na czas fotografowania kartki z informacją o drzewku, one również przeszkadzają.

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Lampą można dopalić, ale tak bezczelnie na wprost to jest jak widać... Jak pisałem w poprzednim wątku, to trudniejsze niż obłsuga aparatu; poczytaj tu http://foto.jasiu.pl/

Edit

A drzewka ładne.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-04-2012 o 21:19 Powód: orto. ("beszczelnie")
    D800; D300; 3xSB800; N70-200/2,8VR; T24-70/2,8VC; N50/1,4 itd

Domyślnie

juz po wystawie. nieszczesne karteczki wlasnie lapalem jako informacje o nazwie drzewka. a wystawa pojechala do Ksiaza hmmm... mowisz pojechac za nia

ok zajrze do linka, thx
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-04-2012 o 21:21 Powód: nie piszemy postu pod postem!

Domyślnie

Myślę, że jeżdżenie za wystawą niema sensu, chyba że bardzo ci zależy.
    Ja raczej potraktowałbym te zdjęcia jaką lekcję i pewnego rodzaju nauczkę.
    Każdy kiedyś zaczynał i każdy miał podobne zdjęcia do twoich, także się nie przejmuj

Domyślnie

bardzo mnie bonsai wciagnely, juz hoduje wlasne ale raczej nie pojade za wystawa. co do poczatkow to nie ma mozliwosci zebym sie przejmowal bledy rzecz ludzka a nauczyc sie mozna wszystkiego, w koncu ludzie promy kosmiczne buduja

Domyślnie

A czy przypadkiem dział "przyroda" nie byłby bardziej odpowiedni dla tego typu zdjęć?
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów