Szukaj
ta kapliczka wygląda jak doklejona...
Krajobraz ładny ale trochę kolorystycznie ta kapliczka tu uderza po oczach...
Cóż z tego że najbardziej ostrzelana, skoro w Twoim portfolio jako pierwsza. =]
Ładny kadr a światło na drzewach wokół kapliczki piękne jest! (O zachodzie focone?)
Generalnie niezła wariacja kolorystyczna =]
[Odnoszę wrażenie, że całość jest delikatnie nieostra, czy to wina długiej ogniskowej?]
Pozdrawiam! =]
Okey, przyjrzałem się jeszcze i przychylam się do miękkości. Nie chodzi przecież o to, by fotografią można się było "drapać".
Jeżeli jednak założymy, że pierwszy plan jest miękki, to ta zielona grupka drzew i krzewów, wydaje się być poza GO, tutaj to nawet pasuje.
[Zerknąłem do Exiff-a i chyba otrzymałem odpowiedź.]
Paweł ma, Janek ma, Darek ma, mam i ja![]()
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Dla mnie ta odsłona wypada blado i nieostro, wręcz poruszona kępa z prawej. No i brak ciekawego światła, zbyt dużo bure % stanowi.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Andrzeju niestety muszę przyznać, że faktycznie ostrości brakuje... Co najbardziej zasługuje na podkreślenie w tej focie to przepiękne kontrasty - drzewa, pola, kaplica - istna gama kontrastów kolorystycznych - to cieszy oko.![]()
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
To samo wrazenie mialem wczoraj... ciut za miekko...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami