Szukaj
2 fajnie pokazana, drzewka budują kadr.
bieluś
Delikatnie, zwiewnie, naturalnie, pierwszy kadr bardzo pomysłowy, dwójka wiadomo![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Ja wybieram zdecydowanie nr 2. Na pierwszym trochę za dużo "zadymienia" z przodu kadru. Wolałbym bardziej zaznaczoną perspektywę powietrzną.
Jak dla mnie: "klasyczna" dwójka
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Podobno w tym roku na dachu tłumy, jeden schodzi, drugi wchodzi, a miejscowi zastanawiają się nad ustawieniem kasy![]()
A ja bym się jednak pokusił o dodatkowe środki obróbkowe. I nie chodzi mi tu o zmiękczanie czy rozdrabnianie
. To kwestia gustu jak kto woli podane. Chodzi mi tutaj o bardziej odważne wyeksponowanie światła, które jak widać było bardzo przyjemne. Perspektywa powietrzna też z gatunku tych zbytnio nieprzeszkadzających. A o takie warunki wcale nie tak łatwo. Także gorąco zachęcam, aby trochę życia w fotki tchnąć
.
A co do ścieżki, to już cosik tam zastawiliśmy z Andrzejem.
Robert pamiętaj, że bawisz się w tą piękną pasję dla siebie. I najważniejsze, aby przynosiła ona Ci wiele radości i zadowolenia.
Także zachowaj do tematu odpowiedni dystans. To jak obrabiasz i pokazujesz, to sprawa bardzo indywidualna jest. Rób swoje i miej z tego jak najwięcej frajdy.
A światło niechaj zawsze z Tobą będzie.
P.S. Warunki mieliście wielce zadawalające. Także pewien jestem, że jeszcze dużo ciekawych odsłon pokażesz.
I nie ukrywam, że już cosik naprawdę ciekawego widziałem.
Skontaktuj się z nami