Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Po Morawsku cz. 1

Bez miziania blurami i innymi pierdołami. Dodany tylko kontrast, światło i na koniec delikatne ostrzenie. Jeśli się Wam spodoba to będą kolejne części pozdrawiam.

1.

2. Klasyk morawski

Domyślnie

2 fajnie pokazana, drzewka budują kadr.
    bieluś

Domyślnie

Delikatnie, zwiewnie, naturalnie, pierwszy kadr bardzo pomysłowy, dwójka wiadomo
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Ja wybieram zdecydowanie nr 2. Na pierwszym trochę za dużo "zadymienia" z przodu kadru. Wolałbym bardziej zaznaczoną perspektywę powietrzną.

Domyślnie

Jak dla mnie: "klasyczna" dwójka

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Podobno w tym roku na dachu tłumy, jeden schodzi, drugi wchodzi, a miejscowi zastanawiają się nad ustawieniem kasy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Podobno w tym roku na dachu tłumy, jeden schodzi, drugi wchodzi, a miejscowi zastanawiają się nad ustawieniem kasy
    Rzeczywiście, ścieżka jest mocno wydeptana.

Pierwszy kadr bardzo dobrze pokazuje tamtejsze warunki: ogromne odległości gdzie i 400mm często nie wystarcza. Fajnie, że pokazałeś to bez wymienionych wspomagaczy.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

A ja bym się jednak pokusił o dodatkowe środki obróbkowe . I nie chodzi mi tu o zmiękczanie czy rozdrabnianie . To kwestia gustu jak kto woli podane. Chodzi mi tutaj o bardziej odważne wyeksponowanie światła, które jak widać było bardzo przyjemne. Perspektywa powietrzna też z gatunku tych zbytnio nieprzeszkadzających. A o takie warunki wcale nie tak łatwo. Także gorąco zachęcam, aby trochę życia w fotki tchnąć .

A co do ścieżki, to już cosik tam zastawiliśmy z Andrzejem .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    A ja bym się jednak pokusił o dodatkowe środki obróbkowe . I nie chodzi mi tu o zmiękczanie czy rozdrabnianie . To kwestia gustu jak kto woli podane. Chodzi mi tutaj o bardziej odważne wyeksponowanie światła, które jak widać było bardzo przyjemne. Perspektywa powietrzna też z gatunku tych zbytnio nieprzeszkadzających. A o takie warunki wcale nie tak łatwo. Także gorąco zachęcam, aby trochę życia w fotki tchnąć .

A co do ścieżki, to już cosik tam zastawiliśmy z Andrzejem .
    Tak też i zrobiłem wydobyłem światełka itd. Nawet skusiłem się na to mizianie chociaż tak bardzo chciałem pokazać bez tego "miziania", lecz prawie zostałem pożarty i wgnieciony w ziemię. Nie wiem czy będe pokazywał następne kadry chyba zostawie je dla siebie pozdrówki

Domyślnie

Robert pamiętaj, że bawisz się w tą piękną pasję dla siebie. I najważniejsze, aby przynosiła ona Ci wiele radości i zadowolenia.
    Także zachowaj do tematu odpowiedni dystans. To jak obrabiasz i pokazujesz, to sprawa bardzo indywidualna jest. Rób swoje i miej z tego jak najwięcej frajdy.
    A światło niechaj zawsze z Tobą będzie .

P.S. Warunki mieliście wielce zadawalające. Także pewien jestem, że jeszcze dużo ciekawych odsłon pokażesz.
    I nie ukrywam, że już cosik naprawdę ciekawego widziałem .

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów