Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: j.Wilczkowo

Domyślnie

2pompony jak byś przeczytał ze zrozumieniem cały post to byś zauważył że stwierdzenie o "innej porze" nie było skierowane do Ciebie i nie ma w tym ani trochę ironii. I skończmy głupie przepychanki bo nie mato sensu, a przynajmniej akurat w przypadku tych zdjęć, a zgodzić się z Tobą mogę ale nie muszę. Pozdrawiam
    bieluś

Domyślnie

Skoro zaczynasz wypowiedź od mojego nicku, cytujesz moje słowa o 'zrobieniu' kolorów, skoro mówisz cos o jeziorach w Krakowie (skąd jestem, co mozna przeczytac pod nickiem) - to teraz kretyńsko się przynajmniej nie wycofuj i nie zarzucaj mnie niezrozumienia. Weź na klatę, i nie brnij, że to nei bylo do mnie, bo to się robi żenujące.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

jedna rada przeczytaj cały post ok
    bieluś

Domyślnie

Braku naturalności tym zdjęciom zarzucić raczej nie można. A że jest nieciekawie? Akurat między zejściem lodu a pierwszą zielenią tak jest i tyle. Wie to każdy, kto kiedykolwiek był nad jeziorem wiosną. W każdym razie jeśli chciałeś pokazać kwiecień nad jeziorem to udało się. (Nie czaję jedynie po kiego dokręciłeś szkło do f/22.)
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

A wiesz Andrzeju w zasadzie będąc w tym miejscu i robiąc kilkanaście ujęć na takiej przysłonie i widząc że raczej nic dobrego z tego wczesnego poranku nie wyjdzie już po prostu nie kombinowałem i robiłem jak leci
    bieluś

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów