Szukaj
Ten sam problem mam ostatnio, łażę po lesie i tylko ścieżki jakieś są ciekawe, ale nie udało mi się złapać coś "bardziej" ciekawego i niestety u Ciebie to samo widzę - walczymy dalej!!!
U nas na północy wiosna później niestety przychodzi...
Ostatnio edytowane przez Iwek_22 ; 28-04-2012 o 22:27
Ad. 1) 5 lewy dlugi, na 6 prawy dlugi przez szczyt...
Ad. 2) Prostuj 300, 6 lewy dlugi...
Ad. 3) Lewy 4 na 6 prawy prostuj, 300...
Asz bym poszural rajdowka... Boryszuk napisz cos!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Oj Seba, Seba
A potem ... na szczycie późno przyhamuj, prawy 4 dnem plus 300, hamuj lewy 4 pół 150, szczyt maks lewy pięć pół śmiało, do lewy cztery dnem, 90 prostuj, lewy maks, do przyhamuj lewy 5 pół, do prawy 4 dnem ciąć za kamieniem, do lewy maks, do lewy maks, 60, lewy maks przez szczyt, 80 prostuj, lewy 4 dnem plus przez szczyt, do przyhamuj lewy 4 dnem śmiało, 90 prostuj, prawy maks ...
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Wracam do watku bo widze ze brac fotografow sie troche rozpisala. Co do zdjec to ladnie przedstawione ladne w kolorach. Na 2 i 3 troche razi niebo ale jest do przyjecia... szkoda ze wstawione sa takie male.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Haha, takiej reakcji się nie spodziewałem
Wstawiłbym większe, ale by się troszkę nieregulaminowe zrobiły. Co do nieba, zrobiłem co mogłem![]()
Skontaktuj się z nami