Grzaniec z Biedrony jest mocno słaby, wolę z Lidla. Ostatnio na wyjeździe podgrzewaliśmy w naczynku do spieniania mleka na Cappucino. Niezła też jest mikrofala - mniej alkoholu odparowuje i ma większego kopa.
Szukaj
Grzaniec z Biedrony jest mocno słaby, wolę z Lidla. Ostatnio na wyjeździe podgrzewaliśmy w naczynku do spieniania mleka na Cappucino. Niezła też jest mikrofala - mniej alkoholu odparowuje i ma większego kopa.
może zły dzień miałem ... tak się przechwalasz swoją wprawą, że niebawem stanie się legendą
nie polecam zdecydowanie poniższego napoju, dziadostwo, na trzeźwo nie przejdzie
Mz. wszystkie Książęce są takie sobie, a to wygląda na grzańca - jeśli piłeś na zimno, to masakra.
Ja ogólnie nie mam problemów z przedawkowaniem, bo na starość doszczętnie zezgredziałem i po przyjęciu większej dawki alku coraz częściej po prostu zasypiam. Jest to mocno problematyczne w knajpie czy na imprezie, ale niezawodnie chroni mnie przed kacem.
Spójrz na to z innej strony. Nie o to chodzi, że zezgredziałeś, tylko Twój organizm ewoluował i potrafi już sam się chronić przed przykrymi następstwami przedawkowania![]()
ja tez tak mam zasadniczo - i to chyba od początku % kariery że tak powiem. Nigdy nie byłem po alko jakiś agresywny czy cóś. Zabawowy, skory do szaleństw to owszem - ale jak nadchodził kryzys to grzecznie luluTeraz to już nawet kaca nie miewam - ne bardzo wiem z czego to wynika - mam nadzieję że z doświadczenia a nie permanentnego przepicia hehehe
![]()
ja po mniej więcej pół litra wódki ma na drugi dzień epickiego kaca, niemoralny ból głowy, torsje, wytrawne wymioty i dreszcze, jedynie co pozostaje to przeczekać w pozycji embrionalnej do ok 14-15 wtedy mija, dlatego rzadko piję wódę
jak walnę pół litra na raz, to nie muszę czekać na efekty do drugiego dnia.
przy normalnym piciu, sprawdza się zasada, że im słabszy procentowo alkohol, tym gorszy kac, dlatego ostatnimi czasy staram się nie iść do odcięcia.![]()
Skontaktuj się z nami