I jak? Amarone'owate?
Ja tym razem wtopiłem - wyborem someliera biedry padł ulipowaty gumofilec, nie wiem co autor miał na myśli polecając to ścierwo, ale nie dajcie się nabrać:
Szukaj
I jak? Amarone'owate?
Ja tym razem wtopiłem - wyborem someliera biedry padł ulipowaty gumofilec, nie wiem co autor miał na myśli polecając to ścierwo, ale nie dajcie się nabrać:
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
+3PLN i jest o niebo lepiej - w aromacie korkowe, ale w smaku wiśnie-czereśnie-powidła.
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 10-03-2015 o 10:26
Jak dla mnie przyjemne w smaku, nie za cierpkie i nie za slodkie. Spora nuta owocowa a na koncu lekko orzezwiajaca.
ps; na winach sie za dobrze nie znam. od tego mam zaprzyjaznionego someliera.
dzis dzien wolny od pracy i dosc sloneczny dla akompaniamentu London Dry Gin plus rozowy sok z greifruta. Mala flaszka 0.35.
a pod koniec czerwca bede mial mozliwosc poznania dosc sporego asortymentu win z rejomu Asti plus do tego podnoszenie swoich kwalifikacji kucharskich w ICIF w Costigliole d’Asti
Ostatnio edytowane przez Grabasimo ; 10-03-2015 o 15:24
Akurat sobie dziś strzeliłem Barberkę - piękny, kwiatowy aromat, w smaku dojrzała wiśnia. Pod piemonckie risotto te winka to będzie poezja, zazdraszczam
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 11-03-2015 o 01:09
Browar Kormoran ;]
Browar Żubr....
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Fajny, pikantny kupaż z Egeru pod tagliatelle z mątwami, w aromacie brzoskwnia, zielone jabłko
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 11-03-2015 o 20:32
Ja degustuje w plenerze Coopers sparkling ale a potem mam erdinger weisbire zdjęcia dodam później. Smak.
Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Skontaktuj się z nami