Szukaj
Kolejna pomyłka z Pilsweizera. Jak to jest Exclusive to nie chcę wiedzieć jak by smakowało zwykłe
Jak na razie ze wszystkich, które próbowałem to jedynie Wujek Sam jest ok. No może jeszcze Trzcinowe jak ktoś lubi słodkie a reszta to sikacze gorsze niż piwa koncernowe.
Do Was też przyszedł Mikołaj tydzień wcześniej??
Musiałem Mikołajowi pomóc bo jest stary i sam nie dał rady
Dwa już opróżniłem żeby zabić niesmak po Pilsweizerze![]()
Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 01-12-2014 o 00:38
ares jest mega, o'haras na poziomie, miloslawia pewnie znasz :P a reszty nie pilem
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Tez sie zgodze co do Aresa
Wlasnie do sprzedazy trafily nowe szklaneczki z AleBrowaru. Stout glass i IPA glass. Moj ziomek ma w sklepie za 35 zl sztuka. Oba maja pojemnosc 0,5 L.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Za teku dalem 17 zl, wiec cena byla do zaakceptowania. Tych szkiel nie kupie, przynajmniej nie teraz bo zonie sie macierzynskie skonczylo i z jednej pensji trzeba jakos przetrwac dopoki nowej pracy nie znajdzie :/
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Fakt Ares bardzo dobry. Z boskich trunków do spróbowania pozostały jeszcze cztery: Hermes, Hera, Afrodyta i Zeus
Skontaktuj się z nami