w auchanie to jedynie ciechana lub lwowka dostaniesz.
Szukaj
w auchanie to jedynie ciechana lub lwowka dostaniesz.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
piłem niedawno ducha puszczy ale bez etykiety :P takiego swojskiego
dzisiaj taki wynalazek zrobiłem:
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
O matko przecież takich piw nie kupuje się w marketach. W ogóle market to jest ostatnie miejsce na poszukiwanie dobrego piwa.
Najbliżej Wola Parku jest sklep Używki Świata, ul. Siodlarska 6
Najlepszy wybór ze znanych mi sklepów na Woli i Bemowie ma Outlet Piwny, ul.Towarowa 35, na przeciwko wieżowca WTT (ten z logo AXA). Oprócz piw butelkowych mają też piwa z beczki i cydr.
Kolejny sklep jest na Wolskiej 98 (przystanek tramwajowy Sokołowska) przy kebabie Kabul. Mniejszy wybór ale jest trochę browarów litewskich, jest Pinta i Alebrowar.
Kolejny to Połczyńska 42, sporo win, piwa regionalne i piwa z beczki.
A tak poza tym jak mieszkasz w Warszawie to polecam wybranie się do multitapów, których jest w mieście sporo. Przy Novotelu masz Piwpaw i Kufle i Kapsle. Na Żurawiej Spiskowcy Rozkoszy, Na Jana Pawła w pawilonach Hopsteres, Drugi lokal Piw Paw jest na foksalu. Na Nowym Świecie masz Cuda na Kiju. Przy metrze Marymont jest Czeska Piviarnia i drugi nowo otwarty lokal Kufle i Kapsle. Na krakowskim przedmieściu jest browar restauracyjny Browarmia a niedaleko ronda ONZ Chmielarnia. Knajp z dobrym piwem w Warszawie jest coraz więcej![]()
Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 08-11-2014 o 03:08
Takie pytanko mam... Nie ma ktoś może książki " technologia piwa i słodu" i nie chcial by jej sprzedać??
Po ile byly?
Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
- Czesć! Kto to?
- To mój syn. Janek.
- Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.
Po 3.99
Tej japońskie piwa to wszytko koncernowy syf jak sprzedawane w Lidlu piwa azjatyckie: Sapporo, Chang czy Tsiangtao. Wiele z nich nie jest nawet w Azji produkowane
Zresztą przy piwach koncernowych to w sumie nie ma znaczenia z jakiego kraju jest to piwo bo poza naklejką wszystkie to taki sam bezsmakowy international lager.
Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 08-11-2014 o 11:39
Skontaktuj się z nami