Close

Strona 290 z 364 PierwszyPierwszy ... 190240280288289290291292300340 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 891 do 2 900 z 3638

Wątek: co pijecie?

Domyślnie

w auchanie to jedynie ciechana lub lwowka dostaniesz.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

ja dzisiaj z sąsiadem w garażu polski trunek sączę

D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700

Domyślnie

piłem niedawno ducha puszczy ale bez etykiety :P takiego swojskiego
    dzisiaj taki wynalazek zrobiłem:
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Misher Zobacz posta
    Kurde zazdroszcze wam tych fajnych piwek. Jestem wlasnie w wola parku w warszawie i nie ma tu nic z tego co pokazujecie. Chyba ze macie jakies konkretne wskazowki co do piw z Auchan. A moze gdzies na woli jest jakis fajny sklep z piwkami?
    O matko przecież takich piw nie kupuje się w marketach. W ogóle market to jest ostatnie miejsce na poszukiwanie dobrego piwa.

Najbliżej Wola Parku jest sklep Używki Świata, ul. Siodlarska 6

Najlepszy wybór ze znanych mi sklepów na Woli i Bemowie ma Outlet Piwny, ul.Towarowa 35, na przeciwko wieżowca WTT (ten z logo AXA). Oprócz piw butelkowych mają też piwa z beczki i cydr.

Kolejny sklep jest na Wolskiej 98 (przystanek tramwajowy Sokołowska) przy kebabie Kabul. Mniejszy wybór ale jest trochę browarów litewskich, jest Pinta i Alebrowar.

Kolejny to Połczyńska 42, sporo win, piwa regionalne i piwa z beczki.

A tak poza tym jak mieszkasz w Warszawie to polecam wybranie się do multitapów, których jest w mieście sporo. Przy Novotelu masz Piwpaw i Kufle i Kapsle. Na Żurawiej Spiskowcy Rozkoszy, Na Jana Pawła w pawilonach Hopsteres, Drugi lokal Piw Paw jest na foksalu. Na Nowym Świecie masz Cuda na Kiju. Przy metrze Marymont jest Czeska Piviarnia i drugi nowo otwarty lokal Kufle i Kapsle. Na krakowskim przedmieściu jest browar restauracyjny Browarmia a niedaleko ronda ONZ Chmielarnia. Knajp z dobrym piwem w Warszawie jest coraz więcej
    Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 08-11-2014 o 03:08
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Takie pytanko mam... Nie ma ktoś może książki " technologia piwa i słodu" i nie chcial by jej sprzedać??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borat1979 Zobacz posta
    O matko przecież takich piw nie kupuje się w marketach. W ogóle market to jest ostatnie miejsce na poszukiwanie dobrego piwa.

Najbliżej Wola Parku jest sklep Używki Świata, ul. Siodlarska 6

Najlepszy wybór ze znanych mi sklepów na Woli i Bemowie ma Outlet Piwny, ul.Towarowa 35, na przeciwko wieżowca WTT (ten z logo AXA). Oprócz piw butelkowych mają też piwa z beczki i cydr.

Kolejny sklep jest na Wolskiej 98 (przystanek tramwajowy Sokołowska) przy kebabie Kabul. Mniejszy wybór ale jest trochę browarów litewskich, jest Pinta i Alebrowar.

Kolejny to Połczyńska 42, sporo win, piwa regionalne i piwa z beczki.

A tak poza tym jak mieszkasz w Warszawie to polecam wybranie się do multitapów, których jest w mieście sporo. Przy Novotelu masz Piwpaw i Kufle i Kapsle. Na Żurawiej Spiskowcy Rozkoszy, Na Jana Pawła w pawilonach Hopsteres, Drugi lokal Piw Paw jest na foksalu. Na Nowym Świecie masz Cuda na Kiju. Przy metrze Marymont jest Czeska Piviarnia i drugi nowo otwarty lokal Kufle i Kapsle. Na krakowskim przedmieściu jest browar restauracyjny Browarmia a niedaleko ronda ONZ Chmielarnia. Knajp z dobrym piwem w Warszawie jest coraz więcej
    jeżeli chodzi o markety to w takim leclercu jest spory wybór fajnych piw. mają nawet piwa japońskie, gruzińskie i inne wynalazki.
    .

Domyślnie

W Lidlu widziałem ostatnio nawet Komesy.

Domyślnie

Po ile byly?
    Spotyka się dwóch fotografów. Pierwszy pyta drugiego, który prowadzi za rękę synka:
    - Czesć! Kto to?
    - To mój syn. Janek.
    - Fajny, ale zrobiłbym go inaczej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    jeżeli chodzi o markety to w takim leclercu jest spory wybór fajnych piw. mają nawet piwa japońskie, gruzińskie i inne wynalazki.
    Tej japońskie piwa to wszytko koncernowy syf jak sprzedawane w Lidlu piwa azjatyckie: Sapporo, Chang czy Tsiangtao. Wiele z nich nie jest nawet w Azji produkowane

Zresztą przy piwach koncernowych to w sumie nie ma znaczenia z jakiego kraju jest to piwo bo poza naklejką wszystkie to taki sam bezsmakowy international lager.
    Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 08-11-2014 o 11:39
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Strona 290 z 364 PierwszyPierwszy ... 190240280288289290291292300340 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów