Close

Strona 28 z 364 PierwszyPierwszy ... 1826272829303878128 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 3638

Wątek: co pijecie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cosnek Zobacz posta
    A jaka w smaku, czy możesz opisać? Nigdy takiej nie piłem.
    Bardzo delikatna i łagodna w smaku. Ale tym się nie sugeruj, bo ja mam spaczony gust po mocnych torfach Bardzo czuć posmak waniliowy. Czasami pachnie/smakuje zbożem, ale ja bardzo słabo to wyczuwam, no i niestety krótki finisz, który szybko ginie w ustach. Jak na tak taniego Single'a to bardzo dobra.

Domyślnie

Przy najbliższej okazji spróbuje. Z tym szybkim finishem to dziwna sprawa a waniliowy posmak lub masłowy zdarza się często w dobrej szkockiej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cosnek Zobacz posta
    Przy najbliższej okazji spróbuje. Z tym szybkim finishem to dziwna sprawa a waniliowy posmak lub masłowy zdarza się często w dobrej szkockiej.
    To jest budżetowa whisky. Nawet korka nie ma, tylko nakrętkę.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

E tam ja wole samogon np duch puszczy

Domyślnie

Mam dla Ciebie zla wiadomosc, ta Łomża to oszustwo, na etykiecie info, ze nie pasteryzowane ale patrzac na date przydatnosci do spozycia widac ze zastosowano mikrofiltracje, czyli cholerstwo jeszcze gorcze od pasteryzacji.
    Jak chcesz wypic prawdziwe niepasteryzowane/nie filtrowane to musisz szukac z malych browarow, a nie tych duzych co produkuja na wielka skale. Browary Łomża należa do Van Pura z tego co pamietam. Teraz taka moda jest, ze wielcy gracze na rynku wypuszczaja piwa niepasteryzowane z butelkami i etykietami stylizowanymi na na piwo z malego lokalnego browaru. Wszystko dlatego, ze male browary podbieraja im coraz wiecej klientow, ale niestety wiekszosc ludzi nei zdaje sobie sprawy, ze piwo niepasteryzowane to nie zawsze jest taki wyrob o jaki im naprawde chodzilo

jak ktos chce napic sie tego prawdziwego niepasteryzowanego to proponuje poszukac takiego:

.
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

dzięki za info, jeśli prześledzisz wątek zobaczysz że na piwie znam się dość dobrze
    informacje, które podajesz są mi znane, wiem co to dzisiejsza "pasteryzacja"
    ps. ciechan i lwówek już dawno przestał być dobry

Domyślnie

No byl lepszy to fakt, ale w porownaniu do calej reszty "niepasteryzowanych" ze sklepowych polek to i tak ma sie calkiem dobrze
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

niestety nie zgodzę się, nie piję ciechana od już dawna, szczerze to wolę inne nawet pasteryzowane niż ciechana, siki panie

Domyślnie

Siostrzenica mi się dziś urodziła więc symbolicznie popijam likier jerzynowy. Mogłaby się w weekend urodzić to nie musiałbym się ograniczać...

Pursue happiness with diligence

Strona 28 z 364 PierwszyPierwszy ... 1826272829303878128 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów