Szukaj
Do zestawu mialem tez HBC430, ale niestety spadlo mi ze stolu na podloge i tyle sie go napilem :/
Co do HBC342 to pisza, ze ma IBU70, ale jak na moje kubki smakowe jest znacznie wiecej. Generalnie gustuje w mocno chmielonych piwach o mocnej goryczce, ale takiej intensywnej i dlugo wyczuwalnej goryczki jeszcze w zadnym polskim piwie nie czulem. Naprawde jest gorzkie
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
ze to teraz pije. a co innego mialoby wynikac?
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
drogi kolego, a co moze byc w szklance z napisem "jack daniels"? prost!
I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr
Zdjęcie jest tak ciemne, ze nie widać napisu prawie. A co można pić w szklance jack daniels? Wszystko można pić, ja używam takich szklanek np do drinków. U Ciebie nawet dobrze koloru trunku nie widać.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
dziś Riesling Weinbrand (40 volt) z niemieckiej winnicy - jak dla mnie smakowo bije na głowę wiele typowych wiskaczy itp wyrobów
Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death
Skontaktuj się z nami