Wczoraj posmakowalem "czerwonej wiesniaczki" bodajze z ukrainy. Szalu nie bylo, ale dosc przyjemne w smaku.
Szukaj
Wczoraj posmakowalem "czerwonej wiesniaczki" bodajze z ukrainy. Szalu nie bylo, ale dosc przyjemne w smaku.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
"Czerwony bimberek Jaśia Wędrowniczeka" czyli Johnnie Walker + herbata i goździki.
Zimno.
Czarny fulfrejm, czarny obiekty, czarny obiektyw, czarny statyw i biały komputer z jabłkiem. Gdy nikt nie patrzy, robie zdjęcia telefonem!
FACEBOOK | 500PX | INSTAGRAM | NATIONAL GEOGRAPHIC
Dobra, pora zejść z obłoków szlachetnych whisky- dziś w programie Żołądkowa Gorzka z Miętą.
Mało zacny, ale smaczny trunek w sam raz na mroźny wieczór.
A przy okazji mam pytanie: Przyjęło się powszechnie, że Polacy lubią i chętnie piją piwo. A ja mam tak,
że nie lubię - żadne piwo mi nie smakuje, poza tzw. kobiecymi piwami: smakowymi, słabymi i mieszanymi
z lemoniadą. Coś ze mną nie teges
?
Ja dziś takie piwko znalazłem. W sumie smaczne, ale ja się na piwach nie znam, dużo mi piwek smakuje.
Lubię STROH'a 80. Absynt. Whiskey np Red Label (tańszą)
No i bimberek własnej produkcji![]()
Fuji GSW 690 III, Pentax 67, Nikon F4, FA, FM2, D3, D3200 Full Spectrum
Trochę rozczarowany jestem.
Aromat... pilsa. W smaku też niby OK, goryczka wyraźnie zaznaczona ale... taki jakiś niedosyt mam.
Po PA spodziewałem się nieco więcej wrażeń smakowych.
Ogólnie poprawne ale d...py nie urywa.![]()
Skontaktuj się z nami