Szukaj
A ze mnie jest dziwaczny jakiś stwór, bo piwa nie lubię...sam nie wiem dlaczego.
Za to uwielbiam whsky i nie odmawiam sobie małej szklaneczki z colą przed snem - podobno wydłuża życie.
Dołuje mnie natomiast pewien text, który miałem nieprzyjemność przeczytać - wg. tego artykułu to już alkoholizm.
Trudno.
Rzucisz linkiem? Sam chętnie poczytam...
Alkoholizm to zaczyna się moim zdaniem jak regularnie się upijasz do zrycia beretu.
Jak lubisz wychylić małą szklaneczkę whsky to moim zdaniem uzależnienie psychiczne tylko...
Ale to śliski temat... bo można być równie dobrze uzależnionym od masła orzechowego (albo jak ja od wasabi na kanapkach) i jakoś nikt tego nie potępia![]()
Link? Bardzo proszę: http://natemat.pl/42117,i-ty-mozesz-...sky-co-wieczor
Ostatnio edytowane przez swider ; 16-11-2013 o 18:44 Powód: Poprawiłem linkę. ;)
Powiem krótko aby nie zakłócać głównego wątku tematu: farmazony.
Nie przejmuj się (jesteś aż tak podatny na takie artykuły?)
Dla równowagi oglądnij ten materiał osoby ze sceny piwnej:
http://blog.kopyra.com/index.php/201...o-alkoholizmu/
(wiem, Tomek jest tak samo nielubiany jak i lubiany w pewnych kręgach, ale skoro przekonuje Cię zdanie redaktora wpisu przytaczanego przez Ciebie, to obejrzyj też ten materiał przytoczony przeze mnie, w końcu to zupełnie odmienne zdanie dla równowagi)![]()
jak to się mawia za Tomka zawsze piwo!![]()
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
Zestaw na sobotni wieczor :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
oj będzie męczarnia w sobotę widzę
ten stock to przekręci CIę na lewą stronę, piłem go jakiś czas temu i myślałem że nie doczekam świtu![]()
D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700
A widzisz, stock nie dla mnie tylko dla zenskiej czesci imprezy :P
Poza tym ja podaje go ze spritem, odrobina soku zurawinowego i cytrynaNie wyczujesz alkoholu nawet jak sie polowe szklanki wodki naleje :P
Mam tylko nadzieje, ze 2 litry whisky wystarczy na 6 chlopa :P zapewne jeszcze goscie cos doniosa, jeden znajomy sie odgrazal maltem (ciekawe co przyniesie) :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Skontaktuj się z nami