Close

Strona 164 z 364 PierwszyPierwszy ... 64114154162163164165166174214264 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 631 do 1 640 z 3638

Wątek: co pijecie?

pati78
    Gość

Domyślnie

Kawa z mlekiem i pralinką

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grabasimo Zobacz posta

a tak to wyglada na polce.
    apropo zywca bocka z wiarygodnych zródeł wiem, że pojawi się w tym roku w biedronce.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login_87 Zobacz posta
    apropo zywca bocka z wiarygodnych zródeł wiem, że pojawi się w tym roku w biedronce.
    I to jest dobry news
    D80, N 18-105 VR, N 50 1.8, MB-D80, Velbon DF-60, Tamrac Aero 80, Schwinn Rocket Pro, Giant Terrago, Merida Kalahari 550

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arecki Zobacz posta
    ja dzisiaj po staropolsku ugościłem ekipę co mi bramę i furtkę montowali
    gorzłka się lała (smirnoff black) a dla niedobitych browary....

ja się jeszcze trzymam
    Nie mów mi o czarnuchu - w sobotę byłem na czterdziestce kumpla i wypiłem wiadro tego napitku popijając domowymi nalewkami spirytusowymi: agrestówką, wiśniówką, jarzębiakiem, cytrynówką, orzechówką, pigwówką, malinówką, śliwkówką, oraz miltiwitaminówką na piętnastu rodzajach owoców, testując różne roczniki owych wytworów.

Doprowadziłem się do takiego stanu, że całą noc przetańczyłem najpierw z żoną, a jak ta odmówiła współpracy to z żoną kolegi (choć literalnie nie potrafię i nie lubię tańczyć).

Wytrzeźwiałem dopiero wieczorem dnia następnego, acz nadal koję delirę delikatnym łiskaczykiem z mineralką...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietia79 Zobacz posta
    I to jest dobry news
    O tak, to dobry news.. tylko jak juz ktos wczesnie wspomnial na export jest dalej produkowany bo ten ktory kupuje date waznosci ma do lata 2014.
    Naszczescie mam jeszzcze polskie sklepy z warka strong na stanie (chodz juz teraz coraz ciezej jest ja dostac. prawo en sie klania)

Domyślnie

Całkiem niezłe, jak dla mnie. Taka cola owocowa .

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Prawie nad morzem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Nie mów mi o czarnuchu .......
    Pamiętaj że zgodnie z ostatnio panującym trendem pisze/mówi się - "afroamerykaninem"
    jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom

Domyślnie

dość, fakit, zobaczymy czy przeżyję

Domyślnie

Powinieneś trzymać ograniczenia minimum pół roku... a nie kilka tygodni.
    Ale napisz czy przeżyłeś
    Choćby posta z jaką kropką w treści

Domyślnie

Drugi dzień nie gaszę pod kotłem. Co 5 godzin dolewka. Theraflu extra grip. Jego mać.

Strona 164 z 364 PierwszyPierwszy ... 64114154162163164165166174214264 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów