Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Anka/HOOK

Domyślnie Anka/HOOK

Witam.

Zapraszam do oceny.

Modelka: Ania Ślizewska / HOOK
    Wizaż: Izabela Kolanowska
    Stylizacje: Sylwia Rabęda

Więcej: TUTAJ

1.

2.

3.
    ...

Domyślnie

Perfekcyjne są te zdjęcia.
    Jest klimat, jest doskonałe światło, jest piękna modelka, która profesjonalnie potrafi zapozować.
    Stylizacje też niczego sobie no i te delikatne rozmycia.
    Mi podoba się wybitnie, zwłaszcza prawa strona pierwszego zdjęcia

conik
    Gość

Domyślnie

Dziewczyna ładna...zdjecia technicznie fajne...ale zabija mnie ten "bezmyslny" "beznamietny" wzrok i mina modelek na tego typu fotografiach powodujac ze jest jeszcze jeden bezpłciowy plastik mimo wymienionych na wstępie plusow

Domyślnie

Dla mnie te zdjęcia są po prostu poprawne technicznie... I to wszystko. Ani makijaż nie jest jakiś super ciekawy, ani strój, ani gra modelki, wszystko jest ok, ale tylko ok. Bardzo rzemieślniczo w mojej ocenie.

Domyślnie

Bardzo przyjemne. Podoba mi się światło, obróbka, ogólne wrażenie jest bardzo pozytywne. Czysto, przejrzyście, tak jak lubię. Pozdrawiam!

Domyślnie

1 najlepsze
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

a ja myślę, że koledzy się czepiają.
    chętnie zobaczę zdjęcie poprawne technicznie, ciekawie oświetlone, z fajną obróbką, piękną modelką która będzie miała namiętny wzrok i piękną grę. Wrzućcie takie, chętnie się czegoś nauczę...o ile taki ideał istnieje.

świetna praca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jazdownica Zobacz posta
    a ja myślę, że koledzy się czepiają.
    chętnie zobaczę zdjęcie poprawne technicznie, ciekawie oświetlone, z fajną obróbką, piękną modelką która będzie miała namiętny wzrok i piękną grę. Wrzućcie takie, chętnie się czegoś nauczę...o ile taki ideał istnieje.

świetna praca.
    Gdzie byśmy byli gdybyśmy nie dążyli do ideałów i nie czepiali się szczegółów? Zawsze można machnąć ręką na pewne niedoróbki i każde zdjęcie uznać za wybitną pracę, po to że troszkę nie ostre, czy nieciekawie skadrowane, to można przeboleć...

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    Dziewczyna ładna...zdjecia technicznie fajne...ale zabija mnie ten "bezmyslny" "beznamietny" wzrok i mina modelek na tego typu fotografiach powodujac ze jest jeszcze jeden bezpłciowy plastik mimo wymienionych na wstępie plusow
    Nie jestes odpowiednim targetem, wiec nie powinienes zabierac glosu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów