Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Na polu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Fajne takie naturalnie Morawskie ujęcie!
    Widzę że zagnało Cię kawał drogi, mam nadzieję że było warto
    Ciekaw też jestem jak konfrontujesz foty z netu i obraz przed oczami tam na miejscu
    Dwa tygodnie temu nie wyszło, ale co się odwlecze to nie uciecze. Bardzo fajna i pouczająca wycieczka, przepiękne widoczki cieszą oko. Potem jeszcze kopnąłem się do Kotliny Kłodzkiej by odświeżyć sobie jej obraz sprzed ponad 40-stu lat. Jest koszmarnie.
    Co do fotek z netu... No wiesz, jeden robi tak - drugi inaczej. W każdym razie to co oglądamy na przygniatającej większości zdjęć ma niewiele wspólnego z zastaną rzeczywistością.

Niebieskości w cieniu jakoś nie widzę, co nie oznacza, że jej tam nie ma. Na temat fruwania, braku światła, którego wynikiem jest zbyt długi cień i ponownym przemyśleniu kompozycji gadać mi się nie chce.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Dwa tygodnie temu nie wyszło, ale co się odwlecze to nie uciecze. Bardzo fajna i pouczająca wycieczka, przepiękne widoczki cieszą oko. Potem jeszcze kopnąłem się do Kotliny Kłodzkiej by odświeżyć sobie jej obraz sprzed ponad 40-stu lat. Jest koszmarnie.
    Jednym słowem wyjazd udany

Co do fotek z netu... No wiesz, jeden robi tak - drugi inaczej. W każdym razie to co oglądamy na przygniatającej większości zdjęć ma niewiele wspólnego z zastaną rzeczywistością.
    Patrz a ja myślałem że "wszyscy" "podrabiają" jednego gościa i jednakowoż miejscówki czyli jednak byłeś na Morawach, bo już myślałem że to gdzieś u mnie i nie dałeś znać
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Jednym słowem wyjazd udany

Patrz a ja myślałem że "wszyscy" "podrabiają" jednego gościa i jednakowoż miejscówki czyli jednak byłeś na Morawach, bo już myślałem że to gdzieś u mnie i nie dałeś znać
    Nie wiem kogo masz na myśli. Miejscówki, które pokazał mi Paweł rzeczywiście są oklepane do nieprzytomności. Podjechaliśmy wieczorkiem pod kapliczkę, a tam już pięciu w nią celuje... Podejrzewam, że prawdziwe oblężenie zacznie się dopiero teraz, w czasie długiego weekendu. To mi się tam nie podoba.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Nie wiem kogo masz na myśli. Miejscówki, które pokazał mi Paweł rzeczywiście są oklepane do nieprzytomności. Podjechaliśmy wieczorkiem pod kapliczkę, a tam już pięciu w nią celuje... Podejrzewam, że prawdziwe oblężenie zacznie się dopiero teraz, w czasie długiego weekendu. To mi się tam nie podoba.
    To moje klify moheru, wraki i lodki sa mniej oblegane......czyli moge pokazywac???

Domyślnie

Jasne rozumiem i wiem o co kaman
    Też kiedyś nakręciłem i po oglądnięciu fot w necie chciałem zobaczyć tą krainę, jak tam dotarłem jakoś wszystko ze mnie zeszło
    Ja się tam już nie wybieram a wszystkim, którzy marzą o tym miejscu życzę dobrego światła, chociaż nie jest ono kluczowym elementem.

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    To moje klify moheru, wraki i lodki sa mniej oblegane......czyli moge pokazywac???
    Jasne
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    (...) Trochę za ciemno w cieniu (...)
    Też mam takie odczucie. Poza tym, piękne światło i kolory.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów