Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Na polu

Domyślnie Na polu

Z ostatniej foto-wycieczki (z Pablookiem) do naszych południowych sąsiadów.

Zapraszam.

LED ZEPPELIN

Domyślnie

Kraina piękna, bez wątpienia. Uważam jednak, że ten kadr w złym miejscu ugryziony, nijak mi ta plama cienia nie smakuje. Czekam na kolejne odsłony i pozdrawiam! =]

Domyślnie

No to Nikozaurze Powiem Ci ze ostatnia Twoja wycieczka się udała Podoba mi sie Nawet z braku super światła ale za to kadr jest super.

Domyślnie

Pieknie. Trochę za ciemno w cieniu - istotnie, ale faktura, kolory i kadr... paluszki lizać!
    NIKON

Domyślnie

Piękne pole, piękne kolory, ale... jakoś kadr nie pasuje.
    Może odrobinę za ciasno, może to przez ten cień, który pada z drzew nie wiadomo do końca co to jest tak naprawdę.
    fajnie, że fruwasz i robisz zdjecia, ale nastepnym razem przemyśl kompozycję

Domyślnie

Mi kadr pasuje. Nie pasuje mi zaś niebieski cień

Domyślnie

Fajne takie naturalnie Morawskie ujęcie!
    Widzę że zagnało Cię kawał drogi, mam nadzieję że było warto
    Ciekaw też jestem jak konfrontujesz foty z netu i obraz przed oczami tam na miejscu
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

długie cienie psują zdjęcie, pewnie wina bocznego światła poza tym byłoby wszystko w parządku
    bieluś

maniak666
    Gość

Domyślnie

Fajna fakturka. Cień niebieski z lekka wadzi, ale co tam.

Domyślnie

podpisuje sie pod Ostrym ponadto szkoda mi cienia w lewej... ale ja gdybam! Niewazne, jest swietnie! Takie bylo zamierzenie i tak ma byc! Gdyby autor mial to samo odczucie zapewne by nie wystawial tego zdjecia... (nie pije do nikogo, zeby nie bylo!)
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów