Szukaj
Może zamiast dalej próbować, najpierw warto zajrzeć tu
Na pierwszym ponownie to samo: ładne chmurzaste niebo (ale z przepałami) i szarobura nieciekawa podłoga. Ponadto dużo szumu i odblaski widoczne zarówno na podłodze jak i pod słońcem (zazielenienie). Potrzebny szary filtr połówkowy, niższe iso (na co w takiej focie iso 1250) + ewentualnie statyw jeśli masz trudności z utrzymaniem nieruchomo zestawu. I jeszcze f/25; tu już pojawia się dyfrakcja i zwiększa możliwość odblasków. Starczyłoby f/11.
Drugie zdjęcie nieciekawe, ot pstryk z cyklu "tu byłem i się topiłem".
Drugie jest dodatkowo krzywe.
Nie jest krzywe, tyko to jest odważny skos.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Właśnie.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Poprawki proponuję zacząć od tytułu, już tam masz niewąskiego babola.![]()
LED ZEPPELIN
chciałbym zobaczyć pierwsze zdjecia co niektórych, teraz maja jakies doswiadczenie i cwaniakują...
No ale cóż coraz bardziej jestem przekonany, że to forum to wyśmiewanie żółtodziobów. Zamiast doradzić, to jest tylko głupie naśmiewanie się. NA szczęscie jest garstka użytkowników, którzy potrafią doradzić. Reszta to pewnie nabijanie sobie postów idiotycznymi docinkami - bardziej wartościowo będzie jeśli będzie to sensowny post coś wnoszący, bo nie sądze ze posty wyżej cytowane wprowadzają coś do tego wątku.
Skontaktuj się z nami