Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Kokony...

Domyślnie

Podoba się
    Świetny tytuł
    Pozdrawiam z Wrocławia - Wojtek
    D300s, N 16-85/3,5; N 35/1,8; N 70-300 VR; Slik 500dx; S DSC-H50

Domyślnie

A tubylcy owijają w sreberka te stogi siana ?
    Fajne spokojne ujęcie, w sam raz na wyciszenie się
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Nie cierpię tego plastiku, choć przyznam, że świetnie kontrastują. Ehh nie są to podlaskie stogi siana jakimi raczył nas W. Wołkow przez wiele lat, ale skoro postępu się nie ominie, trzeba te kokony przekuć w atrybut na fotkach. Moim zdaniem niezła próba! Kolorystycznie bardzo w mój gust. Kadrowo - przeturlałbym tego po prawej, podniósł aparat wyżej i wtedy po skosie od lewej do prawej kierowałyby oko ku drzewku. Taki zamysł, może będzie pomocny>?? Nie wiem - tak czy siak pozdrówy!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Ładnie w kolorach, w kadrze już jakoś mi nie leży... Zbyt dużo elementów z przodu, które skutecznie odciągają mój wzrok tego co oddali.
    A przyznać trzeba, że tam też ładnie
    Myślę, że pierwszy plan jest troszkę za jasny i lekkie przygaszenie pozwoliłoby bardziej przekazać klimat kończącego się dnia
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Wracaj nad morze.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Wracaj nad morze.
    Haha dokładnie :P Zdjęcie inne niż te do których nas przyzwyczaiłeś Ale jest ok.

Domyślnie

haha, ale to fajnie wyglada. Prawie jak kadr z jakiegoś filmu science fiction.
    Nigdy nie widziałam, żeby snopy były 'pakowane' w takie syntetyczne pokrowce. Świetnie to wyglada. Do tego jeszcze to marsjańskie niebo, i robi się film Georga Lucasa

Uprawnienia umieszczania postów