Hmmm - a mnie nie podoba sie obcięcie słupka, który będąc w całości (imho) znacząco dodałby pewnej harmonii i ładu w zdjęciu, a tak - wygląda jak nieco zbyt niedbale "strzelona" fota.
Szukaj
Hmmm - a mnie nie podoba sie obcięcie słupka, który będąc w całości (imho) znacząco dodałby pewnej harmonii i ładu w zdjęciu, a tak - wygląda jak nieco zbyt niedbale "strzelona" fota.
D7100 + N18-70 f3.5-5.6 + N50 f1.8 + N55-200VR + Metz48AF1
zrobić z wszystkich 4 sklejkę
to będzie chyba kwadryptyk![]()
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
3 i 4 niestety odpadaja - przekrzywienie sprawia ze parasol prawie "stoi" w pionie, a piesek "zaslizguje" sie z kadru.
jak dla mnie najlepiej wypada dwojka - za to ze jest "blizej" tematu zdjecia. jestem w stanie wybaczyc "ciezkie" tlo- przynajmniej tworzy w odbiorze druga "warstwe" zdjecia, gdzie mamy zarysy calych postaci.
jedynka jednak troche mniej przemawia do mnie, niz dwojka - moze to za sprawa wlasnie tej "obcietej" pani, ktora dominuje tlo...
pozdr,
b.
ps.: ...mysle jednak, ze moznaby cos jeszcze z tego wydusicpytanie, co mialoby byc tematem fotki - sam piesek z parasolem, czy moze miejsce jako takie... a moze by tak w tle rozmyta postac Profesora Filutka ktory w koncu wrocil po parasol... i pieska
ale to tylko takie moje gadanie
![]()
2
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
dla mnie zdecydowanie dwójka, choć tak naprawdę z tych wszystkich to ona najmniej filuterna![]()
Trochę człowieka i technika się gubi...
Pozdrawiam, Ewa.
2 lub 4 nie wiem sam w 4 ten nietypowy kadr powoduje ze zdjecie jest ciekawsze i przyciaga uwage a 1 ladnie zagrala GO wiec sam juz nie wiem
Torun fajnie miasto nie?? Studiowalem tam przez rok, jak dla mnie jedno z najfajniejszych miast w polsce
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Kronos... a jakie studia trwaja rok?
co do fotek... dla mnie 1 jest wlasnie ze wzgledu na "przekrojowosc" fajna
i dlatego przerobka bombla chyba wygrywa
w dwjce wlasnie ta para w tle jakby zamyka mi calosc a i psiak jest dobrze wyeksponowany
dziekuje za pomoc!!
aha! Bubel, tematem foty mial byc... "Przekrój" dlatego pani przekrojona troche tez
no i jej style zywcem wziety z rysunkow w przekroju![]()
takie co sie je przerywa po rokubo sie stwierdza ze to jednak nie to ze jakos siebie nie widzi sie w temacie (prawo
) choc nadal mnie to interesuje nie powiem, lubie czytac przepisy , ustawy i inne takie duperele a musze stwierdzic ze ten rok mnie nawet i tego nauczyl
(przedmiot zwany prawoznastwem) ale ciagle siedzenie w papierkach, bo to taka perspektywa, nieee to nie dla mnie
. Mam jeden rok zaliczony moze do tego kiedys wroce kto wie. Teraz juz 2 rok filologii angielskiej i jest dobrze, moze taki nie sprecyzowny kierunek zawodowo (moze to i o to chodzi, nie bede "zaszufladkowany") ale lubie to i jezyki sprawiaja mi przyjemnosc. Dobra koniec OT bo sie rozpisalem
![]()
|D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
Pozdrawiam Tomek Kić
Skontaktuj się z nami