Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Lady in Pink:)

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Lady in Pink:)

Dzis pod Wasza ocene oddaje zdjecie malutkiej Julki Jak zawsze- licze na konstruktywne uwagi i komentarze
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Kadrowo bardzo mi odpowiada. Natomiast mi się rzuciło w oczy to, że skóra na twarzy ma zupełnie inny kolor niż na reszcie ciała - wiem, że tak pewnie było, ale plecy i nóżki wyglądają przez to na nieco sine - pewnie jakbyś ciut rozjaśniła (np. do takiego poziomu jak łokieć) to by było ok Ale to tylko moje zdanie

Domyślnie

bardzo dobrze...!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Fajna fotka, ale z kreatywnoscia juz gorzej bo kolejna sesja dziecka i identyczny kadr, ta sama poza oraz pomysl z czapeczka.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

hobbits- dziekuje Z tymi kolorami chyba rzeczywiscie jest tak jak piszesz- ja czasem mam wielki problem z tym, niestety poki co obrabiam zdjecia na laptopie i mam wrazenie, ze moj monitor sie "konczy" Slepa jestem calkowicie )

qualin- dzieki. Z ta kreatywnoscia to troche jest tak, ze stety albo niestety robie to, co sie sprzedaje i to co rodzice chca widziec i chca kupic. Zgadzam sie w 100%, ze zapanowala moda na takie pozy, czapeczki i kadry i nie oszukujmy sie, ale ciezko jest w tym temacie o wyszukany indywidualizm- zwlaszcze jesli robi sie takie zdjecia komercyjnie .No ale bardziej kreatywnie to robie sobie do szuflady

Pienia- dziekuje
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

świetne!
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Super! Tylko tego water marka można by na dole umieścić..

Domyślnie

jest bardzo fajnie.
    d700, nikkor 50mm f/1,4, sigma 24mm f/1,8

Domyślnie

Jeżeli o mnie chodzi to Super!!! Ja kupuję również cały blog

pozdrawiam
    Kuba

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

N D300s | N 35 1.8G | N 17-55 2.8 | S 70-200 II 2.8 | SB-910

Domyślnie

Pięknie!
    "Jest sztuką widzenie rzeczy niewidzialnych." Jonathan Swift