Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: tłum

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie tłum

pierwsze zdjecie na tym forum
    D40|Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6|kilka obiektywów M42: 300mm, 105mm, 50mm + przejściówka|Lampa i PASJA
    www.kolasz.digart.pl ZAPRASZAM!!!

Domyślnie

jak na pierwsze zdjęcie to nie wiele widać
    .:[nikon][nikkor][tamron][m42][cokin][lowepro][manfrotto][gimp][ps4][ubuntu][7]:.
    .:KORAB:.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ludmar Zobacz posta
    jak na pierwsze zdjęcie to nie wiele widać
    zmiana zdjęcia ponieważ wrzuciłem wcześniej zle zdjecie
    D40|Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6|kilka obiektywów M42: 300mm, 105mm, 50mm + przejściówka|Lampa i PASJA

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Radość obok Wesołej

Domyślnie

Łokej widze jest tłum ale ten waski kadr , i to jakie to wszystko malutkie i ten podpis z empiku sprawia ze nic soba nie reprezentuje to zdjecie ...
    "Łapię chwile ulotne jak ulotka,ulotne chwile łapię jak fotka"
    D50, dwa tamrony i torba z allegro...

Domyślnie

zdjecie jest na serwerze empiku, a moze ktos zna linki gdzie mozna wsadzic zdj bez straty jakosci??

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Radość obok Wesołej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuzyn88 Zobacz posta
    zdjecie jest na serwerze empiku, a moze ktos zna linki gdzie mozna wsadzic zdj bez straty jakosci??
    Mysle ze imageshack.us bedzie wystrczajacy .... w regulaminie jest podana wielkosc do jakiej mozesz wrzucac fotki na forum...
    "Łapię chwile ulotne jak ulotka,ulotne chwile łapię jak fotka"
    D50, dwa tamrony i torba z allegro...

Domyślnie

No dobrze, ale - co chciałeś nam powiedzieć tym zdjęciem...? Widać tłum, chaos, kadr wygląda na przypadkowy, głębia ostrości bardzo duża i nic nie jest wyróżnione. Objaśnij...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

chodziło mi o ogólne pokazanie ludzi, tłumu,
    jak każdy szedł i czekał na wejście do Bazyliki,
    zdj zostało zrobione 1 dzień przed pogrzebem Jana Pawła II

Domyślnie

Tego, co nam napisałeś, zdjęcie nie mówi. Myślałem nawet, że to podczas jakichś rozruchów zrobione.Wg mnie - jeśli pokazujesz tłum, to spróbuj pokazać przyczynę, dla której tłum się zebrał (kościół w tle? Flaga papieska chociaż jedna?). A tak - spójrz - każdy patrzy w inną stronę na zdjęciu. Pokaż jakieś emocje, umieść może konkretnego człowieka na pierwszym-drugim planie. W głębi ostrości niepotrzebnie mamy tu wyraźny dom na najdalszym planie; można było tego uniknąć choćby przez pochylenie aparatu w dół przy kadrowaniu, bo tak jest w 2/5 kadru tłum, a w 3/5 budynki, nawet bardziej ostre od ludzi, co odciąga wzrok od tematu.
    Pozdrawiam.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

ja tam szukalem lepra

Uprawnienia umieszczania postów