coś nie tak z tym linkiem do ASP
Szukaj
coś nie tak z tym linkiem do ASP
przeglądnąłem i muszę przyznać, że zakres wiedzy z tej prezentacji jest mi znany. Pewne elementy związane z tak rozumianą kompozycją można odnaleźć w moich dziełach, szczególnie w tych z wczesnego okresu mojej twórczości.
W późniejszym okresie zacząłem eksperymentować z awangardowymi ideami fotografii ekstremalnej odchodząc wyraźnie od utartych ścieżek. Obecnie znowu powracam do korzeni fotografii, czego przykładem w mojej twórczości jest tryptyk "Senacka nocą" ...
Pkt 101 Zrób to, co zrobił Johnny Walker![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Czy to był ten co przemienił wodę w whisky?
A bardziej na serio: tak se myślę, że kol. Uboot robi se z was jaja. Wrzuca surrealistyczne teksty i obserwuje reakcje. Chociaż z ostatnimi sześcioma tezami a la Luter (t.j do przybicia na drzwi) muszę się poniekąd zgodzić, aczkolwiek myślałem, że nr 5 to nie szarak, a memłaniec. Trafne podsumowanie najczęściej pojawiających się motywów w dziale krajobraz.
Skontaktuj się z nami