Close

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 100

Wątek: 100 rad

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

coś nie tak z tym linkiem do ASP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek_bartus Zobacz posta
    coś nie tak z tym linkiem do ASP
    Wchodzisz na stronę i klikasz w link "o kompozycji" lub "gggg" (wykład o kolorze).

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

przeglądnąłem i muszę przyznać, że zakres wiedzy z tej prezentacji jest mi znany. Pewne elementy związane z tak rozumianą kompozycją można odnaleźć w moich dziełach, szczególnie w tych z wczesnego okresu mojej twórczości.
    W późniejszym okresie zacząłem eksperymentować z awangardowymi ideami fotografii ekstremalnej odchodząc wyraźnie od utartych ścieżek. Obecnie znowu powracam do korzeni fotografii, czego przykładem w mojej twórczości jest tryptyk "Senacka nocą" ...

Iwek_22
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    przeglądnąłem i muszę przyznać, że zakres wiedzy z tej prezentacji jest mi znany. Pewne elementy związane z tak rozumianą kompozycją można odnaleźć w moich dziełach, szczególnie w tych z wczesnego okresu mojej twórczości....
    dotychczas nie wierzyłem, ale..., to nie może być możliwe...
    Gratuluję dobrego samopoczucia - zazdroszczę - serio!

Rycerz
    Gość

Domyślnie

moje ulubione z tej listy
    16. Dziewczyny lubią fotografów

a poważniej to

47. Nie cackaj się z aparatem. Zużywaj go.
    51. Drukuj w dużym formacie, a będziesz szczęśliwy.

poza tym może zaciekawić dość niepopularne na naszym forum
    31. Kompakt to też aparat.

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    dobra lekturka na wieczór - ta lista. Położę się do wyra z rogalem na ustach hehehe. Uboot wrócił i znów na forum watki nasiąkają oparami absurdu i filozoficznych pozbawionych sensu porad ...

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Pkt 101 Zrób to, co zrobił Johnny Walker
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Pkt 101 Zrób to, co zrobił Johnny Walker
    Czy to był ten co przemienił wodę w whisky?

A bardziej na serio: tak se myślę, że kol. Uboot robi se z was jaja. Wrzuca surrealistyczne teksty i obserwuje reakcje. Chociaż z ostatnimi sześcioma tezami a la Luter (t.j do przybicia na drzwi) muszę się poniekąd zgodzić, aczkolwiek myślałem, że nr 5 to nie szarak, a memłaniec. Trafne podsumowanie najczęściej pojawiających się motywów w dziale krajobraz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    łany pól
    A co to są owe "łany pól"?

Cytat Zamieszczone przez mcleod Zobacz posta
    Jestem ciekawy, jakie naprawdę robisz zdjęcia
    Jak dotąd nie zrobił ani jednego. Tylko zawzięcie trolluje, a my go karmimy.

Cytat Zamieszczone przez markB Zobacz posta
    Czy to był ten co przemienił wodę w whisky?

A bardziej na serio: tak se myślę, że kol. Uboot robi se z was jaja. Wrzuca surrealistyczne teksty i obserwuje reakcje. Chociaż z ostatnimi sześcioma tezami a la Luter (t.j do przybicia na drzwi) muszę się poniekąd zgodzić, aczkolwiek myślałem, że nr 5 to nie szarak, a memłaniec. Trafne podsumowanie najczęściej pojawiających się motywów w dziale krajobraz.
    Oczywiście, że robi sobie jaja. Przybicie do drzwi popieram - tzn. żeby przybić delikwenta.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    (...) Tylko zawzięcie trolluje, a my go karmimy.

Oczywiście, że robi sobie jaja. Przybicie do drzwi popieram - tzn. żeby przybić delikwenta.
    A ja miałem nadzieję, że nie trolluje, tylko bardziej błaznuje, co niekiedy może mieć swój wymiar pozytywny ...

żeglarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    A co to są owe "łany pól"?

Jak dotąd nie zrobił ani jednego. Tylko zawzięcie trolluje, a my go karmimy.

Piękny przykład nawoływania do agresji, lata tępienia Bercika vel Kalmara nie poszły na marne

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów