Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Plenerowo

Domyślnie Plenerowo

Komentujcie, szkolcie, radźcie

Pozdrawiam

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
    Pozdrawiam i zapraszam do komentowania

Domyślnie

Zdjęcia przyjemne, tylko niepotrzebnie we wszystkich wrzuconych sesjach dajesz sporo podobnych ujęć. Szukaj większego urozmaicenia, różnorodności kadrów to będzie jeszcze ciekawiej.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

Ostatnie 2 najprzyjemniejsze, ale na wszystkich za szeroko jak dla mnie... wszystkie kadry oprócz 6 zrobiłeś na ogniskowej 20mm.
    Na 1-6 postać wygląda trochę jak wklejona w kadr. Do tego coś nie wyszło przy obróbce nieba - zobacz jakie się rzeczy porobiły na horyzoncie
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Bajeczne kolory na 1, 3 i 5 Reszta bardzo ciekawa, przyjemny set świetnie się ogląda!
    Na 3 po lewej stronie horyzontu coś dziwnego się z drzewami stało i ogólnie dość dziwny horyzont.
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

z tego co mi sie rzucilo w oczy to horyzont,ale to na 1 chyba obrobka cos takiego spowodowala.Mam wrazenie ze LR i vibrance czy jak to sie zwalo w ruch poszlo
    i mz lekkie przerysowanie na 6
    a tak to gitesik
    | D600 | D90 | N 35 1.8 | N 50 1.8 |T17-35 2.8-4| S 70-200 f2.8 | plecaczek

Fejs

Domyślnie

Zdjęcia od 1 do 5 -- jedyny minus to horyzont. Cała reszta bomba -- intensywne i ładne kolory, gra modelki, humor, przerysowanie ogniskowej i perspektyw (i z góry, i z dołu) idealnie gra mi z wiekiem modelki.
    6 -- nie podobają mi się kolory.
    7,8 -- całkiem inny charakter - mniej młodzieżowo, ale też dobrze.
    Ogólnie -- bardzo dobrze. Modelka na pewno zadowolona - z tej sesji i z pozostałych tu zaprezentowanych.

Domyślnie

No własnie, horyzont. Trzeba dbać o detale, ładnie wyciągnięte niebo, ale zwróc uwagę jak sie odcina na linii horyzontu, do poprawy
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

horyzont źle, ale ogniskowa też nie bardzo do takich kadrów
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

podoba mi się 1 i 7 2 tez
    reszta słabsza
    horyzont wiadomo
    D780|17-35|35|50|85

Domyślnie

Dziękuje za komentarze - fakt horyzont nie wyszedł, też widziałem ten problem, zwykli śmiertelnicy tego nie zauważą ale że tu są sami specjaliści :] będę miał na to uwagę przy następnym ,,wyciąganiu'' kolorków. Owszem modelka zadowolona miło spędzony dzień a to najważniejsze nasza przyjemność Uczę się dopiero więc Wasze wskazówki są dla mnie cenne dziękuje Wam.
    Tak to ogniskowa 20mm obiektyw Sigma 1.8 - lubię go

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów