Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Sara.b&w

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BBa/Dublin

Domyślnie Sara.b&w

1.
    2.
    3.
    4.

Czekam na opinie. Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez BsK1 ; 22-04-2012 o 22:04

Domyślnie

Widac ze dopiero zaczynasz przygode z fotografia . Duzo ogladaj i czytaj na forum , ja sam tak sie powoli ucze Na poczatek chyba lepiej zaczyc od czegos spokojniejszego , w nie takich udziwnianych na sile pozach , tym bardziej ze to bardzo mloda modelka w tym przypadku . Stylizacja tez przesadzona w mojej opinii . Zanim bedziesz zabierac sie za taka obrobke jak tutaj gdzie twarz wychodzi niestety praktycznie jak jednolita plama , skup sie na swietle i innych parametrach Aha i nie zrazaj sie takimi kopami jak ten komenntarz ode mnie bo to ma cie pozytywnie nakrecic do dzialania takze probuj dalej Moze ktos jeszcze cos dopowie
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Podpisuję się pod tym, co napisał linkil + od siebie dorzucę, że za dużo gładzenia w mojej ocenie poszło na twarz.
    Lubię robić zdjęcia. : )
    Tu jest ich trochę
    A tutaj nawet więcej

Domyślnie

Ja tylko dodam, że na portalach typu fotka.pl modelka może mieć z tych zdjęc pozytek. Niestety w moim przekonaniu nie nadają się do pokazywania na forum fotograficznym.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Uprawnienia umieszczania postów