Szukaj
Bardzo ladne zdjecia albumowe, ale nazywanie ich reportazem, to spora nadinterpretacja.
X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
radek.art.pl / facebook
Mi się bardzo podoba. Obróbka, kadry (zastrzeżenie - wiele zdjęć "leci" w którąś stronę i nie mówię o celowym zabiegu na 6.) i klimat - super![]()
radek: pewnie nadinterpretacja ale jak zauważylam malo zdjec w tym dziale to prawdziwy reportaż
dzieki bartek; 6 nie była celowo, prowadziłam auto![]()
Dlatego, że mamy na forum dział "Reportaż" i tam lądują głównie reportaże.
Co do zdjęć, zdecydowanie album, na 12 zdjęć na 9 jest to samo dziecko, zapewne córka. Zdjęcie nr 7 zapewne znalazło się tu przez przypadek. Nic nie wnosi jako część całości, absolutnie nie broni się jako samotne. Jakby ten cykl zatytułować: "Urodzinowa przygoda na Wyspach Kanaryjskich" to jeszcze by się broniło, w albumie rzecz jasna. Reportażu tu nie ma.
Cały set jako albumowy - bardzo fajny. Dobre kadry, zdjęcia, które coś pokazują.
Jak uzyskać takie kolory? Bardzo mi się podoba taka obróbka (szczególnie widoczna na nr 6) - jak uzyskać takie kolory i te 'jasne czernie'?
N D800, D750, 10.5/2.8G, 16-35/4.0VR, 20/1.8G, 24/1.4G, 35,50,85/1.8G, 60/2.8D, 70-200/2.8GVRII | S 35/1.4
Albo suwaczek blacks w prawo w Lightroomie 4, albo (lepiej) na krzywych w L4/PS lewy dolny róg krzywej podciągamy do góry![]()
dokladnie.
w takim razie prosze o przeniesienie do odpowiedniego dzialu![]()
bardzo ładne , plastyczne kolorki. Imprezowa córeczka
Pozdrawiam .
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
Przyjemny set. Obróbka , kadry ( poza tym ,że lecą). Bardzo przyjemny album. Najdłużej jednak zatrzymala mnie fota nr 9.
D90, T 17-50, N50 1,8D, Di622, siakiś statyw i kompletny brak czasu
Skontaktuj się z nami