Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Question Plug-in do PS CS5

Wersja CS5 Photoshopa, została standartowo pozbawiona funkcji "pakiet obrazów" (Plik-Automatyzuj-Pakiet obrazów).
    Funkcja ta, w zakładzie fotograficznym jest bardzo przydatna. Pozwala na utworzenie dowolnej ilości różnych szablonów,dla dowolnej szerokości papieru stosowanego w minilabie. Przy wszelkiego rodzaju zdjęciach do dokumentów,gdzie ilość stosowanych formatów zaczyna nie mieć końca, znacznie upraszcza pracę i uniezależnia od szblonów oferowanych przez oprogramowanie ninilaba.
    Pomoc PS5 informuje,że funkcja ta dostępna jest jako plug-in i można ją pobrać ze strony Adobe.Niestety,ciągle mam informację o błędzie na stronie.Może komuś się to udało...? Chodzi o plugin "pakiet obrazów" do PS CS5 PL Win 32

Domyślnie

Wyślij mi adres e-mail na pm to Ci podrzucę.
    Mam ściągnięty plugin ale nie instalowałem - sprawdzisz sobie sam.
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Domyślnie

Mam dokładnie to samo z tej strony , tylko JacekKa2 pisał że przy ściąganiu wyskakuje mu błąd - ja ściągnąłem bez problemu , ale jeszcze nie instalowałem.
    D50 + S10-20/3,5 + N18-70/kit + N70-300VR + N35/2,0D + N50/1,4D + SB800 + podstawowe akcesoria

Domyślnie

Z tej strony udaje się ściągnąć wersję angielską.Nie wiem czy będzie działać w wersji PL.

Domyślnie

...no PL to ja nie mam , niestety

Uprawnienia umieszczania postów