Pozdrawiam wszystkich którzy własnie oglądają mecz![]()
Szukaj
Pozdrawiam wszystkich którzy własnie oglądają mecz![]()
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
czy te zielone obszary w oddali to coś w rodzaju niskich krzewów kosodrzewiny, czy wysoki las ?
Pierwszy plan przeostrzony (te kępy traw aż się jarzą) i skały mają dziwne zabarwienie. Reszta okey.
Seba, dlaczego nie zapodajesz trochę większych rozmiarów?
Pozdro! =]
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Też mnie to strasznie dziwiło i zastanawiało, dokąd nei zrozumiałem dlaczego... Otóż dlatego, że uznają to, co wypluwa samo body, czyli niezbyt jasne, burawe obrazki za dobrze zrobione zdjęcia, takie mam solidne podejrzenia. W związku z tym każdy blask na zdjęciu uważają za coś dziwnego i niepokojącego.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
A mi się podobają te Twoje róże i tyle.![]()
LED ZEPPELIN
Pewnie dlatego, żeby nie wychodziło dziwacznie, nienaturalnie, sztucznie. Dobrze jest odpowiedzieć sobie na proste pytanie: czy zajmuję się fotografią (do pewnego stopnia "ulepszoną") czy już swobodnym "malarstwem" elektronicznym. U Ciebie jest blisko (za blisko?) tej granicy, jak dla mnie oczywista.
A new shit has come to light...
Jest po Twojemu, ostro, soczyście, pionowo
Zapewne to wina cienia na górach ale styk niebo-góry dość mocno kontrastowo wyszedł w kilku miejscach, niemniej całość daje radę.
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Skontaktuj się z nami