Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Przekontrolowawszy...

Widok na Beinn Bhreac z Beinn Ime, z pierwszej wyprawy na gorskie szlaki szkocji.

Pozdrawiam wszystkich którzy własnie oglądają mecz
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

czy te zielone obszary w oddali to coś w rodzaju niskich krzewów kosodrzewiny, czy wysoki las ?

Domyślnie

Pierwszy plan przeostrzony (te kępy traw aż się jarzą) i skały mają dziwne zabarwienie. Reszta okey.

Seba, dlaczego nie zapodajesz trochę większych rozmiarów?
    Pozdro! =]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    czy te zielone obszary w oddali to coś w rodzaju niskich krzewów kosodrzewiny, czy wysoki las ?
    Wysoki las

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    Pierwszy plan przeostrzony (te kępy traw aż się jarzą) i skały mają dziwne zabarwienie. Reszta okey.

Seba, dlaczego nie zapodajesz trochę większych rozmiarów?
    Pozdro! =]
    Calkiem mozliwe, mam wersje z przygaszonymi trawami ale jakos mi sie nie spodobaly i te zostaly. Dlaczego ludzie boja sie ostrosci i jasnosci na zdjeciach?
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Dlaczego ludzie boja sie ostrosci i jasnosci na zdjeciach?
    Też mnie to strasznie dziwiło i zastanawiało, dokąd nei zrozumiałem dlaczego... Otóż dlatego, że uznają to, co wypluwa samo body, czyli niezbyt jasne, burawe obrazki za dobrze zrobione zdjęcia, takie mam solidne podejrzenia. W związku z tym każdy blask na zdjęciu uważają za coś dziwnego i niepokojącego.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Wysoki las

Calkiem mozliwe, mam wersje z przygaszonymi trawami ale jakos mi sie nie spodobaly i te zostaly. Dlaczego ludzie boja sie ostrosci i jasnosci na zdjeciach?
    Nie boję się ostrości i jasności, też wyostrzam i rozjaśniam i być może popełniam podobne błędy. Jednak wszystko w umiarze.

Dlaczego ludzie boją się zamieszczać większe rozmiary zdjęć?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta

Dlaczego ludzie boją się zamieszczać większe rozmiary zdjęć?
    Zeby miescily sie cale na monitorze bez koniecznosci przelaczania na pelny ekran oraz wraz z zasadami i wymogami regulaminowymi.

Domyślnie

A mi się podobają te Twoje róże i tyle.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dlaczego ludzie boja sie ostrosci i jasnosci na zdjeciach?
    Pewnie dlatego, żeby nie wychodziło dziwacznie, nienaturalnie, sztucznie. Dobrze jest odpowiedzieć sobie na proste pytanie: czy zajmuję się fotografią (do pewnego stopnia "ulepszoną") czy już swobodnym "malarstwem" elektronicznym. U Ciebie jest blisko (za blisko?) tej granicy, jak dla mnie oczywista.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Jest po Twojemu, ostro, soczyście, pionowo
    Zapewne to wina cienia na górach ale styk niebo-góry dość mocno kontrastowo wyszedł w kilku miejscach, niemniej całość daje radę.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów