Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

nie jestem przekonany co do lokalizacji (drabina, wszystkie odbicia w szybach). Jeśli mam odbierać te zdjęcia jako dokumentalne/na aukcję to ok. Jeśli chciałeś pokazać charakter gtr, całą otoczkę związaną z tym autem to zupełnie nie czuję... Na 2ce koło bym wyprostował, odbicia na 2ce i 4ce takie "komputerowe", ale akurat mnie się podoba

Domyślnie

Jeszcze na trójeczce to co za oknem razi troszkę. Na czwórce te odbicia faktycznie jak screen z Forzy Motorsport.
    Myślę, że wieczorem w takim miejscu przy nieco innym ustawieniu można by było spróbować i bardziej drapieżnie zaprezentować tego GTR

Domyślnie

To chyba limitowana edycja, sądząc po kolorach? Zdjęcia całkiem, 4 też mi się najbardziej podoba. Też mam nowe z Nissanem, ale poczekam żeby się nie powtarzać
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Domyślnie

No cóż - nie miałem wpływu na wybór ani miejsca ani czasu. Zdjęcia miały za zadanie sprzedać tego gtr'a - co się chyba udało bo po 4 dniach nie było go już w znanym portalu. Też miałem mieszane uczucia co do tych zdjęć - inaczej jest gdy masz plan a inaczej gdy inni go mają. Aczkolwiek miło było się przyjrzeć bliżej takiemu pojazdowi. Dokładnie była to limitowana edycja, nr 31 z 50. Zmienił bym w tym samochodzie tylko wydech - na taką moc i silnik mruczało troche lepiej jak punto ...

Nie czekaj tylko dawaj.
    Ostatnio edytowane przez hellix ; 30-04-2012 o 20:03
    N

Domyślnie

"Odkurzacz na sterydach" podobno No nie jest to chociażby C63 AMG, ale jest całkiem spoko. Po wymianie może być już trochę za głośno. Fotki "bliźniaka" wrzuciłem, zapraszam do oglądania.
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Uprawnienia umieszczania postów