Szukaj
pięknie
łagodnie i ciepło
Oj masz ty te szuflady. Piekne swiatlo I super wykombinowales kadr z tymi lagodnymi liniami I drzewkami.
Swietne foto.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Super to światło na tych najbliższych drzewach. Dwa dobre zdjęcia można by wykroić.
A kto mówi że coś jest złego?? Zdjęcie jest na tyle dobre, że można oglądać oryginalne i jeszcze dwa dodatkowe, z których każde budzi inne odczucia. Przynajmniej ja tak miałem, jak sobie odciąłem dół z tymi dwoma drzewkami. Taki komplement. O tym że jest coś źle nic nie pisałem. Nie ma co się zaperzać. Każdy ogląda po swojemu, prawda? Piękno leży w oku patrzącego.
Jaro, każdy widzi "po swojemu" i nie ma w tym nic złego. Powinno się w tym bardziej upatrywać plusy, bo każdy "czuje" kadr inaczej i to daje zaskakujące efekty.
Zwróć uwagę ile jest natrzaskanych fot z najprzeróżniejszych plenerów i wszystkie wyglądają (czasem) jednakowo, i nie dlatego, że nie można było inaczej pokazać jakiegoś miejsca, tylko właśnie dlatego, że fotografującemu zabrakło polotu...
...oczywiście nie piję do Ciebie ani do powyższej pracy, bo mi się podoba, ale(!) [i teraz właśnie to powiem] kiedy zasłonię te dwa drzewa na dole to ten kadr podoba mi się jeszcze bardziej. =]
Pozdrawiam!
te drzewka juz beda kwitnac....tak sobie mysle. Moze....moze....next week![]()
Nikon http://greg77.com/
Skontaktuj się z nami