Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 67

Wątek: Sauce makro

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

sz_t - no nie mierzyłem ale jakieś 5-6 cm Im więcej pierścieni napchasz tym większa skala.. Z ciekawości zrobiłem kiedyś zdjęcie zapałki na 3 kompletach pierścieni i 28 na rewersie.. łebek zapałki wypełniał cały kadr bez croppowania.. Tyle że ciemnica w wizjerze byłą cholerna.. Jeśli zależy Ci na tańszym rozwiązaniu a dużej skali to wcześniej korzystałem z kita 18-55.. jak dasz na rewers i na 18 mm masz sporą skalę na 55 najmniejszą. Dodam że kit ma sporą przysłonę, nie pamiętam w tej chwili ile ale jednym strzałem można było zrobić dobrej jakości zdjęcie np portretu ważki..

Fajnie że się podoba

Domyślnie

Imponujące powiększenia.
    Powodzenia na egzaminach!

Domyślnie

Mowisz ze mozna uzyc kita 18-55? Probowalem zapiac go odwrotnie, ale to szklo nie ma pierscienia przeslony wiec nie daje sie uzyc, chyba ze o czyms nie wiem.

Domyślnie

Wszytsko piękne. Szkoda tylko, że modele martwe ...

Domyślnie

Dzięki Aniu.
    No martwe.. nie ma co ściemniać. I tak zawsze jestem tym złym więc jeśli ktoś nigdy nie zabił komara czy muchy niech pierwszy rzuci we mnie kamieniem Nie wszystkie moje zdjęcia przedstawiają martwe owady ale skoro się już tak przyjęło to niech będzie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sauce Zobacz posta
    jeśli ktoś nigdy nie zabił komara czy muchy niech pierwszy rzuci we mnie kamieniem
    Rzucam. Robak też człowiek.
    Żywe stworzenia - większa satysfakcja, bo i trudniej nieco.

Domyślnie

Nie chodzi mi o moralność, bo zakładam, że wszystkie je znalazłeś martwymi :P:P ale o walor estetyczny :] Nie zamierzam nikogo nawracać ani deprecjonować :]

Domyślnie

W porządku. Póki co to tylko ćwiczenia..

Domyślnie

Nowy nabytek. Pierwsze z wczoraj, drugie z dziś. Tak może trochę studyjnie, ale tak było zaplanowane..

36
    37

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów