Szukaj
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Wiesz... Ciężko mi się domyślić, kiedy ktoś ma na myśli ironii, bo żadne słowo w Twojej wypowiedzi na to nie świadczyło, odebrałam to po prostu jako niemiły komentarz.Równie dobrze mogę sobie sama dorabiać ideeologie do postów, ale chyba nie o to chodzi.
JacekCz, jakbym robiła na 18mm to by nie wyszło zbyt fajnie, chyba, że bym podeszła naprawdę blisko...Nie wiem jakie obiektywy kwalifikuje się jako "szerokokątne" poza rybim okiem. Czy mogę pod to podpiąć swoje 35 1.8 na DX?
Sorry, naprawdę ciężko się było domyslić? Naprawdę uwierzyłaś, że na poważnie mówię, że artystę poznaje się po posiadaniu szerokiego kąta? Wzięłaś moje słowa dosłownie, bo uważasz, że posiadanie bądź nieposiadanie jakiegoś przedmiotu świadczy o czyimś artyźmie? Sądzisz, że na serio twierdzę, że kupno jakiegoś przedmiotu zrobi z kogoś artystę?
Własnym oczom nei wierzę, poważnie. Widzę, że w Twoich wątkach chyba przestanę się wypowiadać.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Lia, 35 na DX odpowiada 50mm na FX więc szeroko to nie będzie, jednemu 28mm wystarczy innemu 14mm będzie za mało
Tak, bo nie jestem pro, jak już podkreślałam. Fotografia to tylko moje hobby. Nie chce mi się rozwijać tematu, bo to bez sensu. Nie będę się Tobie tłumaczyć.Zauważyłam, że w wielu postach jesteś zgryźliwy, nikt nie zmusza Cię do komentowania moich wątków. Oszczędzisz sobie nerwów, zdziwień i szoków.
darko, a 18 na DX? Nie zamierzam kupować niczego "szerszego", bo nie w tym mój kierunek zainteresowań.
Skontaktuj się z nami