Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Na polnych falach.

Witam.

Jeden z wiosennych porannych kadrów z okolic Dzierzgonia.

Zapraszam.

1.

2.

3.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

fajna , miekka jedynka
    podoba mi sie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    fajna , miekka jedynka
    podoba mi sie
    Właśnie chciałem to samo namalować. Reszta, mimo ciągników, jakoś mnie nie ciągnie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

1 mi sie podoba. Pieknie swiatlo sie uklada na tej pofalowanej zieleni. Zdjecie noesie ze soba taka miekkosc...
    Ale zdecydowanie chcialbym wiecej gory, tak z pare cm przynajmniej, dla przestrzeni w kadrze.
    2 pomine...
    A 3, fajny traktorkowy klasyk...Moglbys niezla serie puscic w dziale motoryzacja z tych twoich traktorkow.
    Na mazowszu jakos takich fajnych wypatrzec nie moge.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    1 mi sie podoba. Pieknie swiatlo sie uklada na tej pofalowanej zieleni. Zdjecie noesie ze soba taka miekkosc...
    Ale zdecydowanie chcialbym wiecej gory, tak z pare cm przynajmniej, dla przestrzeni w kadrze.
    2 pomine...
    A 3, fajny traktorkowy klasyk...Moglbys niezla serie puscic w dziale motoryzacja z tych twoich traktorkow.
    Na mazowszu jakos takich fajnych wypatrzec nie moge.
    Tam na górze więcej sie nie dało bo już niebo było

Cóż to krajowy widok

Dzięki za komentarze.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

1-ka faktycznie dość ciekawa. Jedynie coś w pierwszym planie miło urozmaiciloby fote
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

1! Miałem kiedyś polne fale. Tak piękne, że umieściłem je w autorskim albumie. Ale dzisiaj - widząc Twoje - tamte swoje wolałbym schować do szuflady... na zawsze. Przepięknie, minimalistycznie Ci zafalowało. Natomiast (już tak na własne pocieszenie) dodam, że dwa pozostałe na reklamę sprzętu rolniczego raczej się nie nadają. Artystowskie też nie są. Więc, jeden do jednego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    1! Miałem kiedyś polne fale. Tak piękne, że umieściłem je w autorskim albumie. Ale dzisiaj - widząc Twoje - tamte swoje wolałbym schować do szuflady... na zawsze. Przepięknie, minimalistycznie Ci zafalowało. Natomiast (już tak na własne pocieszenie) dodam, że dwa pozostałe na reklamę sprzętu rolniczego raczej się nie nadają. Artystowskie też nie są. Więc, jeden do jednego
    Co do tych z traktorkami to mam świadomość

Domyślnie

Jedynka sie podoba a traktorów nie lubie

Domyślnie

Wszystko fajne i te żółto zielone traktory pasują jak ulał
    Kurna....te widoczki jak z Pienzy od forumowego fotografa

Uprawnienia umieszczania postów