Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Anioł

Domyślnie

Pomysł był, ale wykonanei mizerne. Za ciasno, brak myślenia o kadrze, te drobne, ale rzucające się w oczy braki w symetrii tam, gdzie symetria jest jedynym pomysłem...

Albo się bardzo spieszyłeś, albo wykazujesz zbyt dużą dozę dezynwoltury, która już zahacza o niechlujstwo. Dla przykładu: dlaczego w kadrze, który z samej idei miał być symetryczny lampa jest niesymetrycznie ustawiona? Nie można było poświęcić temu dodatkowych 30 sekund? Czemu jest obcieta, skoro o wiele lepiej wyglądałaby, gdyby mieściła się całości w kadrze? Czy nei lepiej byłoby w czasie 'sesji' poświęcić dodatkowe 2 minuty i odsunąć się o jakieś 20 centymetrów, żeby całość zamknąć w kadr, a nei obcinać tak niefajnie?

Oczywiście to Twoje zdjęcia i robisz je sobie jak umiesz, ale skoro pokazujesz, to ja z kolei odpowiadam na przekaz mówiąc, co mi nie pasuje, a co mogłoby być usunięte śmiesznie łatwo w naprawdę krótkim czasie - gdyby tylko wykazać więcej staranności, a może wyobraźni...
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Masz rację, zdjęcie było robione na szybko w święta a anioła trzymałem w ręku z drugiej strony żarówka w lampie jest krzywa bo to odnowiony staroć. Mam jeszcze kilka z tej serii może coś znajdę lepszego.

Uprawnienia umieszczania postów